Wild Water

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wild Water

Wild Water is een gokkast van Net Entertainment waarin de ontwikkelaar je terug brengt naar de jaren ’60 en ’70. Het draait hier volledig om het surfen, maar de nadruk zal voor de meeste spelers toch gewoon liggen bij de enorme winsten die hier gehaald kunnen worden. De maximale winst in de gokkast is 400.000 munten, en tijdens de free spins kun je er zomaar eens 60 krijgen. Tijdens de Surf Team bonus is een multiplier te krijgen van maar liefst 200 maal de winst en met de frisse opzet van deze gokkast is het een vermakelijke gokkast om te spelen tijdens het spelen in het online casino.

Hoe speel je Wild Water?

Wild Water zal op het eerste oog een verwarrende gokkast zijn voor de meeste mensen die alleen maar standaard gokkast gespeeld hebben. De animaties zijn hier namelijk niet allemaal even groot en dat kan even apart zijn. Het voordeel is dat er gewoon vijf wielen zijn, en vijf surfers die de hoofdrol spelen in de gokkast. Er zitten geen standaard gokkast symbolen in de gokkast verwerkt, en dat is een groot voordeel ten opzichte van andere gokkasten.

Naast de vijf surfers kom je de haai tegen die dienst doet als wild symbool, een kleinere surfer die de scatter is en een gouden surfer. De truc in Wild Water is alle vijf surfers volledig op de wielen te krijgen. Dit levert je 200 keer je inzet op. Krijg je gewoon vijf surfers op de wielen, maar heb je er eentje of meer dubbel, dan krijg je 20 maal je inzet uitbetaald. Dat is een beetje weinig, aangezien de kans erop bijzonder klein is.

De free spins in Wild Water

Wild Water Gokkast Netent Free Spins

De free spins zijn het hoogtepunt van de gokkast. Wanneer je driemaal de scatter op de wielen hebt gekregen, dan krijg je 15 free spins. Er is geen multiplier in de free spins en het spel wordt gespeeld in de normale gokkast, met slechts één kleine aanpassing. Waarom zijn de free spins dan zo interessant? Simpel, de normale wild wordt hier een wild symbool dat zich uitstrekt over het hele wiel. Daarmee worden de kansen op winst direct een enorm stuk groter, want je zal tijdens het spelen merken dat je de wild vaker nodig hebt dan in andere gokkasten. Dat komt door de grotere symbolen. Aangezien alle wild symbolen groter worden in de free spins, vallen hier al snel veel hogere winsten tijdens het spelen. Tijdens de free spins kun je meer spins verdienen met de scatter op de wielen.

De jackpot en de winlijnen in Wild Water

Wild Water maakt gebruik van 20 winlijnen. Deze winlijnen zijn niet omlaag of omhoog bij te stellen, je hebt het hier te doen met de keuze van de ontwikkelaar. Wil je toch met minder inzet spelen, dan kun je de muntwaarde en het inzetniveau omlaag bijstellen om zo met minder geld te spelen. Die knoppen vind je links en rechts naast de spinbutton. Houd wel in de gaten dat je bij deze gokkast je eigen jackpot bepaalt. De kans bestaat dat je vijf surfers op de wielen krijgt, deze betalen jou twintig keer je inzet terug.

Krijg je alle vijf de surfers op de wielen, dan krijg je 200 keer je inzet terug. Op dat moment is het natuurlijk ideaal dat de inzet waarmee je speelt op maximaal staat. Wild Water is een complete gokkast met een leuke extra in de vorm van de expanderende wild in de free spins, en de surfers maken het spel nog eens een stukje interessanter voor de spelers die voor het grote geld willen spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Water

8

Graphics

7.9/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

7.3/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Features

Nadelen

  • Jackpot is geen jackpot
  • Gokkast verveelt snel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jannekke Blauwehoord on Wild Water
Beetje saai

Niet perse oubollig, maar ook niet enorm denderend ofzo...

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger