Wild Turkey

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wild Turkey

Wild Turkey is bijkans een van de meest vreemde gokkasten die je ooit gezien zal hebben. Het verhaal van Net Entertainment is dat er een inheemse stam is met kippen die de wild symbolen aanbidden. De gokkast lijkt wat weg te hebben van Gonzo’s Quest. Vraag je je af hoe dat komt, dan ligt het antwoord in het Zuid-Amerikaanse thema en de geluidseffecten die gebruikt zijn in de gokkast. Dat zijn nagenoeg dezelfde geluiden in beide gokkasten. De maximale winst in Wild Turkey ligt op 800.000 munten. Er is geen bonusgame, maar er zijn wel free spins te halen tijdens het spelen van deze ronduit bijzondere gokkast.

Wild Turkey Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Wild Turkey?

Wild Turkey speel je in eerste instantie waarschijnlijk lachend. De animaties op de wielen zijn minstens bijzonder te noemen. Het zijn namelijk gewapende kippen en het thema is een beetje geïnspireerd op het Maya tijdperk. De animaties zijn vermakelijk en het is logisch dat NetEnt ervoor gekozen heeft om de gokkast aan te vullen met de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas. Dat werkt overzichtelijker. Daar is overigens bijzonder goed over nagedacht. Bij een winst zie je alleen de animaties scherp die voor de winst hebben gezorgd. De geluiden zijn ondersteunend, en zijn erg vermakelijk zolang je de gokkast Gonzo’s Quest niet na of voor deze gokkast speelt.

De free spins in Wild Turkey

Wild Turkey Gokkast Netent Free Spins

Tijdens het spelen van gokkasten op het internet zijn de free spins altijd een interessante extra voor de spelers. Bij Wild Turkey is dit nog een stukje duidelijker. Met driemaal de scatter krijg je 15 spins. Bij viermaal krijg je er al 30, maar bij vijfmaal de scatter is het echt feest. Dan krijg je namelijk 60 free spins in Wild Turkey. Zoek niet te lang naar de scatter in de gokkast, die is er namelijk niet. De wild vervangt alle symbolen, en is in deze gokautomaat zelf de scatter. Dat merk je direct in de free spins.

Wanneer je de gestapelde wild op een volledig wiel krijgt, lopen de winsten hard op. Tegelijkertijd krijg je extra free spins. Dat betekent dat je heel lang kunt spinnen wanneer je de zestig free spins gewonnen hebt met vijfmaal de scatter. De free spins worden gespeeld in hetzelfde veld als de normale gokkast, er is ook geen multiplier bij de free spins in Wild Turkey, zoals wel het geval is bij de meeste gokkasten. Aangezien het winnen van extra spins gemakkelijker is dan normaal, heft dit elkaar goed op tijdens het spelen in het online casino.

Winlijnen en jackpot in Wild Turkey

Er is geen jackpot in Wild Turkey die ook daadwerkelijk jackpot heet. Maar laten we eerlijk zijn, de maximale winst van 800.000 munten kan je flink wat geld opleveren. Maximaal kan dit een waarde aannemen van €400.000. Dat is hoger dan sommige jackpotten op gokkasten zijn op bepaalde momenten. Het houdt de spanning er in ieder geval goed in tijdens het spelen van de vermakelijke gokkast. Wat betreft de winlijnen vind je er 20 stuks in deze gokkast.

De winlijnen zijn aan te passen, maar besef je goed dat dit de rol van de gestapelde wild in de free spins minimaliseert. Het is wellicht handiger om de muntwaarde of het inzetniveau omlaag bij te stellen om zo met minder inzet te spelen bij Wild Turkey. Zo houd je de maximale kansen met de meeste winlijnen en kun je kans maken op meer winsten. Maar uiteindelijk bepaal je natuurlijk helemaal zelf hoe je Wild Turkey wilt spelen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Turkey

9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Grappig thema
  • Features

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger