Wild Rockets

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Wild Rockets

Wild Rockets is zonder twijfel een vreemde eend in de bijt bij Net Entertainment. We weten dat Net Entertainment graag aparte features gebruikt in de gokkasten, maar bij Wild Rockets is niets normaal. Er zijn bijvoorbeeld vijf wielen in de gokkast, maar het aantal rijen kan over getwist worden. Het ligt er maar net aan naar welk wiel je kijkt. De gokkast is voorzien van een speciale feature die veel geld op kan leveren, er zijn free spins waarin de winsten nog harder op kunnen lopen en met een maximale winst van 480.000 munten is het een gokkast die flink geld op kan leveren, wanneer je eenmaal weet hoe de gokkast gespeeld moet worden.

Wild Rockets Gokkast Netent Achtergrond

Hoe werkt Wild Rockets?

Wild Rockets heeft een bijzondere opzet. Er zijn vijf wielen tijdens het spelen, maar het eerste en vijfde wiel hebben maar drie animaties. Het tweede en vierde wiel hebben vier animaties en het middelste wiel heeft vijf animaties. Alle animaties hebben te maken met vuurwerk, behalve de standaard gokkast symbolen die gebruikt zijn om de gokkast Wild Rockets op te vullen. Tijdens het spelen zie je links en rechts twee personen met dozen met vuurwerk. Dit zijn tekeningen die verder niet in beweging komen. Tijdens het spelen zal je automatisch vooral gaan letten op de wild symbolen, want daar zit een speciale feature achter die veel geld op kan leveren.

De wild feature in Wild Rockets

Wild Rockets Gokkasten Netent Wild

Tijdens het spelen van Wild Rockets zie je dat er twee verschillende wild symbolen zijn. De ene wijst omhoog en de andere wijst omlaag. De beide wild symbolen hebben echter precies dezelfde werking. Zij kunnen alle symbolen vervangen om winsten compleet te maken, maar kunnen de scatter niet vervangen. Wanneer de wild symbolen op een win lijn komen, wordt het vuurwerk afgestoken en wordt de rest van het wiel naar onder of naar boven ook wild. Daarmee zijn er veel extra kansen om te winnen, want er zijn immers 720 manieren om te winnen in de Wild Rockets gokkast!

De free spins in Wild Rockets

Wild Rockets Gokkast Netent Free Spins

Wild Rockets heeft ook free spins in de gokkast verwerkt zitten. Deze hebben een leuk extraatje op de achtergrond. Om de free spins te openen, heb je minstens driemaal de scatter op de wielen nodig. Je gaat automatisch naar de free spins toe, die met dezelfde animaties gespeeld worden, alleen het uiterlijk van de gokkast is iets aangepast. Dat is nodig voor het extraatje. Hoe hoger de winst is tijdens de free spins, hoe meer vuurwerk er afgestoken zal worden om de winst te vieren. Een echt feest dus wanneer je een grote winst te pakken hebt, want de gokkast van NetEnt viert het met je mee!

De winlijnen en jackpot in Wild Rockets

Wild Rockets heeft niet direct een jackpot die je kunt winnen door een bepaalde combinatie op de wielen te krijgen. Er is echter wel een maximale winst van maar liefst 480.000 munten. Met de juiste inzet als muntwaarde kan dat dus heel erg veel geld opleveren tijdens het spelen van deze gokautomaat. De winsten vallen hier al snel hoger uit dan bij andere gokkasten overigens. Er zijn namelijk geen winlijnen.

Er zijn manieren om te winnen. Doorgaans zijn dat er 243, maar niet in Wild Rockets. Daar zijn maar liefst 720 manieren om te winnen en dat zorgt ervoor dat er al snel winnende combinaties op de wielen komen te staan! De manieren om te winnen zijn niet aan te passen. Je kunt wel de waarde per munt en het inzetniveau aanpassen om op die manier te spelen met de inzet die je wilt gebruiken tijdens het spelen van Wild Rockets.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Wild Rockets

8.7

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.7/10

Speelbaarheid

7.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Unieke opzet
  • Leuke features

Nadelen

  • Moeilijker te spelen

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger