When Pigs Fly

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

When Pigs Fly

When Pigs Fly is een gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment en net als veel van de gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar, was deze al ver in het voren aangekondigd. Met een maximale winst van 480.000 munten en tot 3125 manieren om te winnen, weet je direct dat je een spannende slot voor je hebt tijdens het spelen. De gokkast is voorzien van een wild symbool en heeft ook free spins, maar deze werken uiteraard net weer even anders als dat je gewend bent tijdens het spelen van gokkasten. Daarmee zorgt When Pigs Fly voor flink wat meer spanning in het online casino.

When Pigs Fly WelkomstHoe speel je When Pigs Fly?

When Pigs Fly is een unieke gokkast in de opzet en de manier van spelen. Er kan niet gesproken worden over de rijen en kolommen, want deze veranderen tijdens het spelen. Je begint met een 1, 3, 5, 3, 1 opzet in het aantal rijen, het aantal kolommen blijft vijf tijdens het spelen. Wanneer je wint, komen er twee symbolen bij op het eerste wiel. Interessant, maar het wordt nog interessanter wanneer je direct weer een winst hebt. Dan komen er ook twee symbolen bij op het vijfde wiel. Win je nogmaals, dan komen er symbolen bij op het tweede wiel, en daarna het vierde wiel. Op deze manier wordt de gokkast steeds groter naar mate je meer winsten achter elkaar hebt. Je mag tussendoor geen spins hebben zonder winst, wanneer dit gebeurt, gaat de gokkast weer terug naar de beginopstelling.

Animaties en symbolen in When Pigs Fly

When Pigs Fly is voorzien van veel standaard symbolen in de gokkast. De tien tot en met de aas zijn gebruikt ter opvulling van de gokkast en dat is enigszins jammer, maar anderzijds zorgt het er wel voor dat de overige symbolen beter uit de verf komen. Er is een wild symbool en er zijn animaties die te maken hebben met het thema van de gokkast, vliegende varkentjes. Er zijn free spins te winnen, maar daarvoor heb je geen scatter of een bonussymbool nodig. Dit werkt namelijk volledig anders.

De free spins in When Pigs Fly

When Pigs Fly Free Spins

When Pigs Fly is voorzien van free spins, maar je hoeft niet op zoek te gaan naar het symbool waarmee je deze vrij kunt spelen. Die is er namelijk niet. Eigenlijk is je enige opdracht winsten te maken, want na vijf winsten op een rij, kom je automatisch in de free spins. Weet je niet meer waar je ongeveer bent? Geen probleem, zodra de gokkast vijf rijen en vijf wielen geworden is, met 25 vlakjes, dan komen de free spins eraan. Je krijgt er 8. Dat lijkt niet heel erg veel voor free spins die zo moeilijk vrij te spelen zijn, maar tijdens de free spins zijn er 3125 manieren om te winnen. Dat betekent dat de free spins je erg veel geld op kunnen leveren en dat maakt het allemaal de moeite waard.

De winlijnen en jackpot in When Pigs Fly

When Pigs Fly heeft wat lastige manieren om te winnen. In de basisgokkast zijn er bijvoorbeeld lang niet zoveel manieren om te winnen als in de free spins. Hoe meer winsten je achter elkaar maakt, hoe meer manieren je krijgt om te winnen. In de free spins kun je uiteindelijk 3125 manieren om te winnen vrijspelen, waarmee de winsten hard op kunnen lopen. Daarover gesproken, de gokkast heeft helaas geen jackpot, maar de maximale winst kan je enorm veel geld opleveren bij de juiste inzet. De maximale opbrengst tijdens het spelen van When Pigs Fly is namelijk 480.000 munten, en dat is een bijzonder hoog aantal!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

When Pigs Fly

9.1

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Vermakelijke gokkast
  • Leuke features
  • Free spins
  • 3125 manieren om te winnen

Nadelen

  • Geen directe jackpot
  • Moeilijk om free spins te ontgrendelen
Advertisment ad adsense adlogger