Voodoo Vibes

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Voodoo Vibes

Voodoo Vibes is een gokkast waarbij alles draait om de wereld van voodoo. Het is een gokautomaat van de ontwikkelaar Net Entertainment die in deze gokkast alle basis elementen van de gokkast gebruikt heeft. Er is een bonusgame in Voodoo Vibes, er zijn free spins te winnen tijdens het spelen en er is gebruik gemaakt van een wild symbool om de kansen op winsten te vergroten. De geluidseffecten zijn helemaal in de stijl van de gokkast gehouden en daarmee wordt het spelen nog een stukje spannender. De grootste spanning vind je uiteraard tijdens de bonusgame en de free spins, daar is namelijk het meeste te verdienen.

Hoe speel je Voodoo Vibes?

Voodoo Vibes is een gokkast met vijf wielen en drie rijen. Het is een standaard gokkast zonder vreemde verrassingen, de opzet is basic en met 25 winlijnen is er weinig verrassends te vinden aan de gokkast. Wat echter wel opvalt, is dat er geen gebruik gemaakt is van standaard gokkast symbolen. Alle animaties zijn in de stijl van het thema. Zo vind je hier een doodshoofd, een kip, een voodoopopje, een skelet die als wild symbool dienst doet en uiteraard vind je ook een waarzegster in de gokkast. De geluidseffecten zijn ondersteunend en dragen bij aan de spanning tijdens het spelen. Al met al is Voodoo Vibes gemakkelijk te spelen en leuk om spelend te ontdekken.

De bonusgame in Voodoo Vibes

Voodoo Vibes Gokkasten Netent Bonusgame

Wanneer je minstens driemaal het voodoopopje op de wielen hebt staan, dan ga je naar de bonusgame. Hierin kom je voor een kast te staan met allemaal voodoopoppen, en met een naald mag je kiezen welke van de poppen je wilt steken. Een aantal poppen hebben een gemiddelde waarde, een klein aantal hebben een enorme prijs boven hun hoofd hangen, en een aantal gaan alleen maar grijnzen. Zij doen dienst als collect en zijn het einde van de bonusgame. Zolang je geen grijnzende poppen tegenkomt met je naald, mag je dus door blijven gaan en de prijzen zoeken die verstopt liggen in de poppen! Let erop dat je aan het einde van de bonusgame niet automatisch teruggaat naar het spel. Daarvoor moet je op de groene knop drukken die rechtsonder in het speelscherm staat.

De free spins in Voodoo Vibes

Voodoo Vibes Gokkasten Netent Symbolen

Voodoo Vibes is voorzien van spannende free spins. Daarvoor heb je minstens driemaal de scatter nodig. Dat is de slang waar ‘scatter’ onder geschreven staat. Bij drie van deze slangen krijg je tien free spins met een multiplier van driemaal de waarde van de winsten. De free spins worden in de normale gokkast gespeeld, het aantal free spins dat je nog hebt staat onder de gokkast. Je kunt meer spins winnen tijdens de free spins en de winsten tijdens de bonusgame worden niet verdrievoudigd. Maar dat is redelijk standaard.

Winlijnen in Voodoo Vibes

Voodoo Vibes maakt gebruik van 25 winlijnen. Dat is een leuk aantal winlijnen voor een gokkast met deze opzet. Wanneer je met minder winlijnen wilt spelen, kun je op de knop van de winlijnen drukken. Je gaat dan automatisch naar één winlijn. Druk je er vaker op, dan loopt het aantal winlijnen weer op. Je kunt de inzet ook verlagen of verhogen door de muntwaarde of het inzetniveau aan te passen. Linksonder in de hoek kun je het geluid uitzetten wanneer je de macabere lach zat bent tijdens het spelen. Daar vind je ook de auto play voor het geval je lekker achterover wilt kunnen zitten tijdens het spelen van de gokkast. Pak jij de hoge winsten in Voodoo Vibes of ben je bang voor de grijnzende poppen?

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Voodoo Vibes

8.6

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Interessante opzet voor oude gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger