Vikings Treasure

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Vikings Treasure

Vikings Treasure is een gokkast van Net Entertainment waarbij de ontwikkelaar dicht bij de wortels blijft. De ontwikkelaar is immers afkomstig uit Zweden, en de Vikingen zijn daar ook actief geweest. Het verhaal van de Vikingen blijft de meeste mensen fascineren, de grote rijkdommen en de strijdlust van de mannen is nog altijd de basis van veel verhalen, maar het zijn vooral de grote schatten die zij wisten te roven langs de kusten. De gokkast is een leuke game met een aparte opzet. Alles draait namelijk om de Vikingen, zelfs de standaard symbolen. De gokkast is voorzien van een wild symbool, free spins, maar er is geen bonusgame en geen speciale feature verwerkt in de gokkast.

Viking Treasure

Hoe speel je Vikings Treasure?

Vikings Treasure is een gokkast die gemakkelijk te spelen is, maar zodra je de gokkast opent, staat er een verrassing voor je klaar. Je hebt vast wel eens gehoord van de standaard gokkast symbolen. De K van de King, de Q van de Queen en ga zo maar door. In Vikings Treasure zijn de standaard symbolen minder goed te herkennen. Zij zijn namelijk geschreven in het schrift van de Vikingen zelf! Daarnaast vind je een hand vol met goudmunten, dit is de scatter. Je vindt tevens een schild, een blond meisje, een boot, een bijl en een Viking. Deze ruige man is het wild symbool. Dit symbool kan alle winnende combinaties afmaken, behalve de scatter uiteraard. Daar moet je er gewoon drie of meer van hebben om bij de free spins in Vikings Treasure te kunnen komen.

Viking Treasure

De free spins in Vikings Treasure

Wanneer je tijdens het spelen van Vikings Treasure driemaal de scatter op de wielen krijgt, kun je op zoek gaan naar het echte goud van de Vikingen. Je krijgt dan namelijk 15 free spins met een multiplier van drie. Dat betekent dat alle winsten verdrievoudigd worden tijdens de gratis spins. De free spins worden gespeeld in de normale gokkast. Er is dus niet een speciale modus voor de free spins en er wordt niet gespeeld met andere symbolen. Dat maakt het net even wat makkelijker dan andere gokkasten op het internet. Tijdens het spelen van de free spins kun je extra free spins verdienen door wederom meer dan driemaal de scatter op de wielen te krijgen. Op die manier kun je net wat meer geld verdienen dankzij de inzetvrije spins en de multiplier.

Winlijnen en jackpot in Vikings Treasure

De Vikings Treasure gokkast draait volledig om de Vikingen en het was leuk geweest wanneer je uiteindelijk ook de jackpot kon winnen door een Viking te verslaan bijvoorbeeld. Er is echter geen jackpot in deze gokkast, maar er zijn wel zeer regelmatige winsten die hoog op kunnen lopen, zeker tijdens de free spins met de multiplier. De gokkast maakt gebruik van winlijnen. Er zijn er ‘slechts’ vijftien. Doorgaans heeft een gokkast van vijf wielen en drie rijen van NetEnt meer winlijnen dan dat, maar in Vikings Treasure is dat niet het geval. Wellicht ook wel net zo handig met de vreemde tekens op de wielen!

Wanneer je met minder winlijnen wilt spelen, dan kan dat door op de knop links naast de spinbutton te drukken. Gaat het je om spelen met minder inzet, dan kun je beter de muntwaarde en het inzetniveau aanpassen. Op die manier heb je net wat meer kans tijdens het spelen van de free spins. Een lagere inzet met meer winlijnen levert door de multiplier vaak meer op dan één win lijn en een hogere inzet. Je kunt het geluid linksonder in de hoek uitzetten, daar vind je ook de auto play functie van deze gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Vikings Treasure

9.1

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Leuke features
  • Aantrekkelijke animaties

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger