Victorious

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Victorious

Victorious is een gokkast van Net Entertainment waarbij je als speler meegenomen wordt naar de glorietijd van het Romeinse Rijk. De hele gokkast doet wat denken aan een stripverhaal, de animaties zijn duidelijk getekend alsof het een strip is, maar aangezien alles in de gokkast in de stijl van het thema gehouden is, is dat niet storend. Victorious draait vooral om de free spins waarin de winsten een stuk hoger uit kunnen vallen dan tijdens de normale game. Daarnaast is de gokkast voorzien van 243 manieren om te winnen, en is het een spel dat gemakkelijk te spelen is. Er zijn namelijk geen speciale features te vinden in deze gokkast, en dat maakt het gokken net even iets makkelijker.

Victorious Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Victorious?

Victorious is een gemakkelijk te spelen gokkast. In feite is er geen uitleg nodig over rare functies en features. Er zijn vijf wielen en drie rijen en alles werkt zoals je zou mogen verwachten van een gewone gokkast. Er is veel gebruik gemaakt van standaard symbolen in de Victorious gokkast. De negen tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. Dat is goed voor het overzicht, maar in een gokkast als deze was het niet nodig geweest. De animaties zijn immers getekend. Je vindt een gouden lauwerkrans, een persoon die op Caesar lijkt, twee Romeinse krijgers, het leger en de gouden adelaar. Deze is het wild symbool in Victorious. Het wild symbool kan alle symbolen vervangen behalve de scatter. Er is geen muziek achter de gokkast geplaatst. Er zijn wel veel geluidseffecten die direct te maken hebben met het thema van de gokkast.

De free spins in Victorious

Victorious Gokkast Netent Free Spins

De free spins zijn de reden van de spanning in Victorious. Met driemaal de scatter op de wielen krijg je namelijk al 15 free spins. Heb je er vier, dan krijg je 20 free spins. Heb je vijf maal de scatter op de wielen, dan krijg je maar liefst 25 free spins. De winsten worden verdrievoudigd tijdens de free spins en met het hoge aantal en de hoge multiplier kunnen de winsten hard oplopen tijdens het spelen van de gratis spins.

De free spins worden in de normale gokkast gespeeld, er zijn geen andere symbolen en er is geen andere manier van spelen. Je kunt in feite gewoon in één keer door om het saldo lekker aan te vullen tijdens de gratis spins in Victorious. Tijdens de free spins in Victorious kun je overigens nog meer free spins winnen door nogmaals de scatter symbolen op de wielen te krijgen. Deze moeten wel binnen één van de 243 manieren om te winnen vallen. Drie losse symbolen levert je niets op.

Winlijnen in Victorious

Victorious werkt niet direct met winlijnen. Er zijn 243 manieren om te winnen en dat is waar je het van moet hebben. Het is niet mogelijk om het aantal manieren om te winnen aan te passen naar boven of naar beneden. Wanneer je met een andere inzet wilt spelen, kun je de muntwaarde rechts in beeld aanpassen, of het niveau aan de linkerkant waar ‘level’ staat. Besef je wel goed dat de muntwaarde ook tijdens de free spins blijft staan, je kunt het niet zomaar aanpassen wanneer je al in de free spin modus zit.

De Victorious gokkast is niet voorzien van een bonusgame, en er is ook geen jackpot die boven de gokkast hangt. Ondanks dat het een spannende en gemakkelijk te spelen gokkast is met leuke geluidseffecten, is de gokkast op dit moment geen enorm succes in het online casino. Daarvoor zijn er net wat te weinig elementen gebruikt, en daarbij mist de speciale feature die de spelers zoeken in de gokkasten van NetEnt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Victorious

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.0/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Free spins

Nadelen

  • Thema en gokkast zijn standaard

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger