Twin Spin

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Twin Spin

Twin Spin is een gokautomaat van de ontwikkelaar Net Entertainment die de hele gokkast rond één speciale feature gemaakt heeft. Meer dan deze feature is er in feite niet tijdens het spelen van Twin Spin, maar deze extra feature heeft er wel voor gezorgd dat je tijdens het spelen niet eens zoekt naar de free spins of de bonusgame. De maximale winst in Twin Spin is maar liefst 270.000 munten en dankzij de terugkerende feature is de kans erop reeël. Sterker nog, de speciale feature komt bij elke spin die je tijdens het spelen doet!

Twin Spink Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Twin Spin?

Twin Spin is een gokkast die veel lijkt op de fruitautomaten van weleer. De opzet van de gokkast is bijzonder simpel gehouden, er zijn vijf wielen en drie rijen, er is geen bonusgame en er zijn geen free spins te halen hier. De animaties op de wielen doen je ongetwijfeld denken aan de oudere gokkasten. Zo worden er erg veel standaard gokkast symbolen gebruikt, de negen tot en met de aas zijn gebruikt. Naast deze animaties vind je het BAR symbool, de zeven, kersen, de bel, de diamant en uiteraard ook een wild symbool. Aangezien er geen scatter in de gokkast te vinden is, kan dit wild symbool letterlijk alle symbolen vervangen die op de wielen kunnen komen. De gokkast is voorzien van een retro muziekje en leuke geluidseffecten die de gokkast opleuken op de achtergrond. Maar waar het allemaal echt om draait, is die ene feature achter de gokkast.

De speciale feature in Twin Spin

Twin Spin Gokkast Netent Big Win

Tijdens het spelen van Twin Spin zal je opvallen dat er twee wielen op dezelfde manier gaan draaien. Zij zullen ook met gelijke symbolen stoppen. Daar komt de naam van de gokkast ook vandaan: Minstens twee wielen zijn identiek. Tijdens het spinnen moet je goed opletten op de lichtgevende balletjes tussen de wielen. Daaraan kun je direct zien of er meer wielen mee gaan doen met de speciale feature. Elke spin zijn minstens twee wielen identiek, maar dit kunnen er met een beetje geluk ook meer worden. Zo gebeurt het regelmatig dat er drie wielen identiek zijn, af en toe zijn het er vier en zeer zelden gebeurt het dat vijf wielen hetzelfde gaan doen. Wanneer de wielen aan de linkerkant van de gokkast gedupliceerd worden, is de kans op winst maximaal. Sterker nog, wanneer drie wielen elkaar kopiëren vanaf het eerste wiel, heb je altijd winst.

Jackpot en winlijnen in Twin Spin

De winkansen liggen net even iets hoger tijdens het spelen van Twin Spin, zeker wanneer de wielen meewerken in jouw voordeel. Daar moet wel bij gezegd worden dat de gokkast wat dat betreft ook aardig mee helpt. Er zijn namelijk 243 manieren om te winnen, er wordt dus geen gebruik gemaakt van vaste winlijnen en dat is een voordeel tijdens het spelen van deze gokkast. De winsten lopen op deze manier net even iets harder op met de speciale functie op de achtergrond tijdens het spelen.

Er is helaas geen jackpot in Twin Spin, er zijn ook geen free spins en ook geen bonusgame. Met de maximale winst van 270.000 munten en de constante spanning vanwege de extra feature is dat overigens ook niet nodig. Net Entertainment heeft met Twin Spin duidelijk gekozen voor een gemakkelijk te spelen gokkast die ook direct gespeeld kan worden op alle mobiele apparaten. Het is een gokkast die te vinden is in alle betere casino’s, waaronder uiteraard ook de mobiele versies.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Twin Spin

9.1

Graphics

8.4/10

Kenmerken

9.4/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Interessante feature
  • Retro look

Nadelen

  • Geen winlijnen
  • Feature levert niet altijd winst op

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger