Trolls

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Trolls

Trolls is een gokkast van NetEnt die volledig gebaseerd is op de Noordse mythologie. Je komt in deze gokkast dus vooral trollen en hout tegen, maar er zijn een aantal dingen die deze gokkast veel leuker maakt dan de gemiddelde gokkasten die je tegenkomt. Allereerst zijn er uiteraard free spins te halen in de gokkast, maar er zijn ook twee verschillende wild symbolen die allebei een eigen extraatje meegenomen hebben voor de speler. De maximale winst ligt op 120.000 munten en daarmee is het een gokkast die zonder twijfel zowel spannend als vermakelijk is.

Trolls Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Trolls?

Trolls is een gokkast die eigenlijk geen uitleg nodig heeft. Het heeft een standaard opzet met vijf wielen en drie rijen, de animaties zijn vermakelijk en passen goed bij het thema, net als de geluiden en de geluidseffecten. Er is gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, de tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. Aangezien deze symbolen van hout gemaakt zijn en de rest van de symbolen uit veel kleuren bestaan, is het gemakkelijk om snel te zien of je een winst hebt of niet. De overige animaties zijn zowel scherp als vermakelijk, het is duidelijk te zien dat NetEnt hier tijd en aandacht aan besteed heeft om de gokkast leuker te maken voor de gemiddelde gokker.

De wild symbolen in Trolls

Trolls heeft twee verschillende wild symbolen. Beide varianten kunnen winnende combinaties afmaken om zo geld op te leveren voor de speler, maar zij kunnen de scatter niet vervangen. Daarvan heb je er gewoon minstens drie nodig. Er is wel iets anders dat de wild voor jou doet. De normale wild verdubbeld de winsten die gemaakt worden met behulp van het wild symbool. Aangezien deze regelmatig langskomen, kan de winst hard oplopen. De andere wild, het gouden wild symbool, verviervoudigd de winsten die je maakt. Dit symbool kan alleen op het derde wiel voorkomen en dat betekent dat je wat geluk en geduld moet hebben. Heb je een leuke winst met dit symbool, dan is het ook direct de moeite waard, want dan valt je winst 400% hoger uit!

Trolls Gokkast Netent Symbolen

De free spins in Trolls

De plek waar je heel dicht in de buurt kunt komen van de maximale winst van 120.000 munten is tijdens de free spins. Met driemaal de scatter heb je al 10 free spins waarbij de winsten verdrievoudigd worden. Let er wel op: Het gouden wild symbool draait hier ook gewoon mee, en deze kan de winsten nog eens verviervoudigen! De free spins worden gespeeld in de normale gokkast, met dezelfde animaties als de Trolls gokkast zelf. Heb je viermaal de scatter, of vijfmaal de scatter, dan krijg je nog meer free spins. Tijdens de free spins kun je meer free spins winnen door nogmaals de scatter meermalen op de wielen te krijgen. Tweemaal de scatter betaalt ook winst uit.

De winlijnen in Trolls

Trolls maakt gebruik van 20 winlijnen. Wanneer je met minder inzet wilt spelen, kun je de winlijnen omlaag bijstellen, maar dat is in deze gokkast niet aan te raden. Dat heeft alles te maken met de wild symbolen die de winsten verdubbelen, en de free spins waarbij de winsten keer drie gaan. Door met minder winlijnen te spelen, mis je teveel van de grote winsten, waardoor de gokkast al snel niet meer leuk is. De Trolls gokkast heeft geen jackpot, maar de maximale winst van 120.000 valt samen met regelmatige kleine winsten door het grote aantal wild symbolen die de gokkast verrijkt hebben met een constante multiplier over de meeste winsten tijdens het spelen in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Trolls

8.7

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Normaal en gouden wild symbool
  • Features

Nadelen

  • Grafisch niet het beste op de wielen

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger