Tornado Farm Escape

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape is een gokkast van Net Entertainment die je eigenlijk alleen maar goed kunt begrijpen wanneer je het filmpje voor de gokkast ook even bekijkt. Het is een gokkast die draait om de dieren op de boerderij. Deze dieren zijn het zware leven op de boerderij zat en besluiten op reis te gaan door de tornado in te stappen. Dat is waar de gokkast begint. De maximale winst is 167.000 munten en de gokkast is vooral vermakelijk dankzij de muziek, de animaties, maar ook dankzij het vreemde idee achter de gokkast.

Tornado Farm Escape Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Tornado Farm Escape?

Tornado Farm Escape is in feite een normale gokkast met vijf wielen en drie rijen. Al met al is er weinig vreemds te ontdekken op het eerste oog, op de wat vrolijk vliegende dieren na. Naast deze dieren vind je een koffer, een televisie die de wild voorstelt, een radio, een stoel en een krukje. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen. Dat is ook niet nodig, NetEnt had genoeg vreemde elementen om de gokkast mee op te vullen, en dat resulteert in een volledige gokkast in het thema van de titel, inclusief de muziek en de geluidseffecten. Maar het zijn vooral de extra features die deze gokkast een succes gemaakt hebben.

De features in Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape Gokkast Netent Storm Feature

De Tornado gokkast heeft twee verschillende features die de gokkast een succes gemaakt hebben. De eerste is een volledig random feature. Dit wordt de Storm feature genoemd. Tijdens het draaien van de wielen komt er een donderwolk in beeld. Deze plaatst volledig random wild symbolen op de wielen, die veel geld op kunnen leveren, zeker wanneer de wolk over het tweede, derde en vierde wiel hangt. Dan hoef je alleen nog maar gelijke symbolen op het eerste en vijfde wiel te krijgen om echt hard binnen te kunnen lopen.

Tornado Farm Escape Gokkast Netent Tornado Feature

Het eerste en vijfde wiel zijn ook belangrijk voor de andere feature. Daar kan de Tornado feature op plaatsvinden namelijk. Je hebt een wolkje nodig op het eerste en vijfde wiel, een hoog en laag drukgebied. Het gevolg is dat er een tornado komt, en die kan jou veel geld opleveren. Wanneer de wielen stilstaan, zie je in het midden een symbool staan. Dat wordt het actieve symbool tijdens de tornado. Dit symbool en het wild symbool leveren geld op. Hoe meer symbolen de tornado vindt in de spins, hoe meer geld het jou op zal leveren.

Wanneer er een spin gedaan is en het actieve symbool en het wild symbool staan niet op de wielen, dan stopt de tornado functie en worden de winsten aan het saldo toegevoegd. Hoe langer je hierin door kunt spelen, hoe meer de animaties waard zullen worden en hoe meer geld je kunt verdienen. Let erop dat niet alle symbolen evenveel waard zijn tijdens deze functie. De muntwaarde komt op de animatie te staan.

De winlijnen en de jackpot in Tornado Farm Escape

Tornado Farm Escape heeft 20 winlijnen en die staan vast. Je kunt het aantal winlijnen dus niet aanpassen tijdens het spelen van deze gokkast. Je kunt wel rechts de muntwaarde aanpassen, of links het inzetniveau om op die manier met een andere inzet te spelen dan de standaardwaarde van NetEnt. Er is geen jackpot in de gokkast, maar dat is relatief. De maximale winst is 167.000 munten en tijdens de Tornado feature kunnen de winsten hard oplopen. Daarvoor heb je wat geluk nodig. Je hebt een duur symbool op het middelste wiel nodig, en het geluk dat dit symbool vaak voor blijft komen op de wielen. Wanneer je dat lukt, heb je in feite een flinke Tornado jackpot te pakken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Tornado Farm Escape

8.9

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.3/10

Speelbaarheid

8.7/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Unieke en leuke feature
  • Grafisch aantrekkelijke gokkast

Nadelen

  • Winlijnen zijn niet in te stellen

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger