Tiki Wonders

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Tiki Wonders

Tiki Wonders is één van de meest populaire gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment. Het is namelijk een gokkast met een progressieve jackpot die gekoppeld is aan Icy Wonders en Geisha Wonders. Dat betekent dat de waarde van de jackpotten veel harder stijgt dan bij andere gokkasten. Naast de progressieve jackpotten heeft Tiki Wonders vooral een leuk zomers thema, maar ook free spins zijn hier te vinden, en wild symbolen die de winnende combinaties voor je af kunnen maken tijdens het spelen van de gokkast. Wil jij een zomers uitstapje hebben, of wil je voor de grote miljoenen gaan, in Tiki Wonders kun je beide doelen tegelijkertijd bereiken.

Hoe speel je Tiki Wonders?

Ondanks de progressieve jackpotten in Tiki Wonders heeft Net Entertainment het voor elkaar gekregen om deze gokkast eenvoudig te houden, net als de Geisha Wonders en Icy Wonders gokkasten. Er zijn vijf wielen en drie rijen, er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen en daarmee zijn alle animaties helemaal in het thema gehouden. Je vindt een hoela dame, kokosnoten, dolfijnen, schildpadden, cocktails en nog meer animaties die passen bij een tropische vakantie. Er wordt gebruik gemaakt van een wild symbool. Dit symbool kan alle symbolen vervangen om winsten compleet te maken, maar het scatter symbool kan niet vervangen worden door de wild. Daarvan heb je er gewoon minstens drie op de wielen nodig om bij de free spins te komen.

De free spins in Tiki Wonders

Tiki Wonders Gokkast Netent Free Spins

Het aantal free spins kan hard oplopen in Tiki Wonders. Driemaal de scatter geeft je 10 free spins, met viermaal heb je er 20 en vijfmaal de scatter levert je zo ineens 30 free spins op, allemaal met een multiplier van drie. De winsten zijn hier driemaal hoger dan in de normale gokkast! Heb je nog eens de scatter meerdere malen op de wielen tijdens de free spins, dan krijg je nog meer free spins, maar deze worden niet verdrievoudigd. Tijdens de free spins worden de normale animaties gebruikt, de gokkast veranderd dus niet. Dat betekent tegelijkertijd dat je de jackpotten ook kunt winnen tijdens het spelen van de free spins. Daarvoor heb je geen speciale symbolen nodig, de jackpotten vallen op dezelfde manier als in de andere Wonder gokkasten.

De jackpotten in Tiki Wonders

Tiki Wonders Gokkast Netent Jackpots

Bij het spelen van de Wonder gokkasten, moet je altijd een oog openhouden voor de enorme jackpots die boven de gokkast staan. Daarvoor heb je geen bonusgame nodig en geen speciale symbolen, het gaat allemaal om de sterren die naast de afbeeldingen kunnen komen. Deze sterren zal je niet veel zien wanneer je met een lage inzet speelt. Hoe hoger de inzet is, hoe vaker je de sterren zal zien. Met vier sterren heb je de wonder jackpot, met vijf sterren op rij win je de progressieve jackpot die boven de gokkast hangt. Hij is meerdere malen gevallen bij spelers die niet de maximale waarde per spin aangevinkt hebben, dus het is niet noodzakelijk om €60 per spin in te zetten. De kans op winst wordt er wel groter van.

De winlijnen in Tiki Wonders

Net als de andere Wonder gokkasten heeft ook Tiki Wonders in totaal dertig winlijnen. Deze zijn aan te passen zodat je met minder of meer inzet kunt spelen, maar vergeet niet dat de kans op de progressieve jackpot aanzienlijk kleiner wordt wanneer je de winlijnen omlaag bijstelt. Het kan dan verstandiger zijn om de waarde per spin te verlagen en het aantal winlijnen intact te houden. Je zal het jezelf niet snel vergeven wanneer blijkt dat je jezelf de jackpot van miljoenen euro’s door de neus geboord hebt!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Tiki Wonders

8.8

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.3/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot

Nadelen

  • Standaard gokkast

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger