Thunderfist

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Thunderfist

Thunderfist is een gokkast van Net Entertainment waarbij alles draait om de wereld van de samoerai. Deze gokkast heeft een arcade look met de animaties op de wielen en ook de geluiden passen prima bij dat thema. De gokkast is bijzonder spannend gemaakt dankzij de maximale winst van 1.215.000 munten, de free spins en natuurlijk de gestapelde wild symbolen op de wielen. De kans bestaat dat je meerderde gestapelde wild symbolen op de wielen krijgt tijdens het spelen en daarmee kunnen de winsten bijzonder hard oplopen, zeker dankzij de 243 manieren om te winnen tijdens het spelen van de Thunderfist gokkast!

Hoe speel je Thunderfist?

Thunderfist is een gokkast met een eenvoudig te begrijpen opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee lijkt de gokkast op de andere gokkasten die je wellicht eerder al eens gespeeld hebt. De omlijning van de gokkast is gemaakt van bamboe, net als de standaard gokkast symbolen tien tot en met de aas die verwerkt zijn in de gokkast. De andere animaties zijn de strijders van de samoerai, waarvan eentje bijzonder groot is. Dat is het wild symbool dat jou aan grote prijzen kan helpen tijdens het spelen van de gokkast. Let tijdens het spelen goed op de gong. Dat is de scatter die jou naar de free spins kan brengen, en daar zijn de winsten direct al een heel stuk hoger dan tijdens het normale spelen in de gokkast.

De free spins in Thunderfist

Thunderfist Gokkast Netent Free Spins

Thunderfist is voorzien van free spins en dat is de meest aantrekkelijke feature in deze gokkast, naast de gestapelde wild natuurlijk. Tijdens de free spins liggen de winsten tussen de twee en vijf keer hoger dan tijdens het normale spel. Heb je drie scatter symbolen op de wielen, dan krijg je 10 free spins. Bij vier stuks krijg je 15 free spins en vijfmaal de scatter levert je 20 free spins op. De multiplier is volledig random tijdens de free spins. Heb je geluk, dan heb je precies de vijfmaal de winst bij een leuke winst, want dan kan het hard oplopen en komt de maximale winst van meer dan één miljoen munten wel heel erg hard in zicht! Tijdens de free spins kun je meer spins winnen dankzij de scatter symbolen op de wielen. Op die manier kun je net wat langer doorspelen met hogere winsten.

Winlijnen en jackpot in Thunderfist

Thunderfist is niet direct van winlijnen voorzien. Het is een gokkast waarbij er manieren om te winnen gebruikt zijn, en dat zijn er 243 in deze gokkast. Grotere kansen op winsten dus! Dit betekent ook dat het aantal manieren niet omlaag bij te stellen is. Wanneer je met minder of meer geld wilt spelen in Thunderfist, moet je de waarde per munt aanpassen, of het level van inzet. Die knoppen vind je links en rechts van de spinbutton en deze zijn gemakkelijk in te stellen. De Thunderfist gokkast heeft geen echte jackpot, maar de maximale winst ligt hier vele malen hoger dan bij de gemiddelde gokkasten.

Je kunt hier namelijk maximaal 1.215.000 munten winnen wanneer je de maximale winst uit de gokkast weet te halen. Tegelijkertijd is dit een gokkast met zeer regelmatige kleinere winsten dankzij de gestapelde wild. Deze komt vaak op de wielen voor en de kans bestaat dat je er meerdere naast elkaar kunt krijgen. Het gevolg is dat de 243 manieren om te winnen dan ineens heel erg hard op kunnen lopen, waarmee het saldo linksonder in beeld harder op kan lopen dan bij andere gokkasten. De Thunderfist gokkast is daarmee zeker een aanrader voor de gokkers in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Thunderfist

8.7

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Hoge maximale winst
  • Fraaie gokkast

Nadelen

  • Geen winlijnen

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger