Themepark: Tickets of Fortune

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Themepark: Tickets of Fortune

Themepark: Tickets of Fortune is een gokkast van Net Entertainment die je meeneemt naar de kermis, of naar een attractiepark. Het is een gokkast waarin genoeg te beleven is. Zo speel je niet alleen met een scatter, maar is er ook nog een grijper die langs kan komen als feature. Deze kan je extra prijzen opleveren met een beetje geluk. Naast deze elementen zijn er ook wild symbolen die gestapeld voorkomen op de wielen, en die daardoor voor veel extra winsten kunnen zorgen. Maar wat echt opvalt aan deze gokkast, is dat het duidelijk en onmiskenbaar een Net Entertainment gokkast is.

Themepark: Tickets of Fortune

Hoe speel je Themepark: Tickets of Fortune?

Themepark: Tickets of Fortune is een gokkast met een standaard opzet. Er zijn vijf wielen en ook de drie rijen behoren tot de standaard opzet van de gokkast. Hiernaast vind je ook veel standaard gokkast symbolen op de wielen. De tien tot en met de aas zijn gebruikt om de wielen te vullen. Dat is aan de ene kant een beetje jammer, maar anderzijds is het zo een stuk makkelijker om de winsten te zien op de wielen. De overige animaties hebben allemaal te maken met de kermis. Zo komen de wild symbolen in de achtbaan langs, speel je met loten die de scatter vormen, en komen er verschillende dingen langs die je zeker zal associëren met de kermis. Pas echt interessant wordt het wanneer je de bonusgames weet te halen.

De feature in Themepark: Tickets of Fortune

Eerst moet er nog wat gezegd worden over de feature in de gokkast. Wanneer je de grijper op het laatste wiel krijgt te staan, dan komt er een grijper in beeld die omlaag zakt. Daar pakt hij een prijs voor je en dit is een contante prijs die direct op je account wordt bijgeschreven. Verder doet de feature niets, maar het is altijd leuk om extra winsten te verdienen tijdens het spelen van de gokkast!

De bonusgame in Themepark: Tickets of Fortune

Themepark: Tickets of Fortune
Themepark: Tickets of Fortune is voorzien van een bonusgame waar je het einde niet van wilt zien. Bij driemaal de scatter in beeld, mag je draaien aan het rad om loten te verzamelen. Deze loten spelen een enorme rol. Draai je een aantal loten met een plus 1 erachter, dan mag je nog eens extra draaien voor meer loten. Met deze loten ga je naar de kermis toe en hier kun je veel prijzen verdienen.

Je kunt bijvoorbeeld gaan vissen om zo contante winsten uit het water te trekken, maar er hangen ook boksballen waarbij de klap je de prijs betaalt. Let goed op. Het aantal loten dat je hebt, staat onder in beeld. Dit aantal is beslissend voor de mogelijke dingen die je op de kermis kunt doen. Heb je een beetje geluk, dan kun je hier zo met 1000 munten of meer wegkomen. Heb je een leuke inzet per munt, dan zijn dit dus flinke prijzen!

De jackpot in Themepark: Tickets of Fortune

Themepark: Tickets of Fortune heeft geen jackpot. Deze is ook niet nodig. Er zitten meer dan genoeg elementen in de gokkast om het ontzettend spannend te maken en met een maximale winst van 75.300 munten is er altijd genoeg spanning. Het aantal winlijnen staat vast op 25. Deze kun je niet aanpassen. Met het inzetniveau en de muntwaarde kun je wel gewoon je inzet per spin aanpassen om zo op jouw manier te gaan spelen. De autospin is gewoon onder in beeld te vinden, links van de spinbutton, zoals je waarschijnlijk gewend zal zijn van deze ontwikkelaar.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Themepark: Tickets of Fortune

8.9

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.5/10

Speelbaarheid

8.7/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Zeer sterke bonusgame
  • Strakke gokkast
  • Goed in het thema gehouden

Nadelen

  • Geen jackpot
Advertisment ad adsense adlogger