The Super Eighties

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

The Super Eighties

The Super Eighties brengt je uiteraard terug naar de jaren ’80. Het is een gokkast van Net Entertainment die volledig in het thema staat van de jaren tachtig, inclusief alles wat erbij komt kijken. De gokkast zit vol met wild symbolen, maar is daarnaast ook nog eens voorzien van free spins waarin de winsten snel een stuk harder oplopen dan in de normale Super Eighties gokkast. Wil jij weer het gevoel van de jaren tachtig hebben, inclusief de geluidseffecten en de muziek, dan is dit een goede gokkast om minstens een keertje te bezoeken.

The Super Eighties Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je The Super Eighties?

The Super Eighties is een simpele gokkast van NetEnt. Dat wil zeggen dat er gewoon vijf wielen en vier rijen zijn, met veertig winlijnen zodat het een basis gokkast is voor veel spelers. De opzet is niet verrassend, de standaard gokkast symbolen zijn dat ook niet. De boer tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt, maar wel op een manier die bij het thema past. Daarnaast kom je een joystick tegen, hoge hakken, een eerste vorm van een walkman, een mobieltje en een skateboard.

Het symbool waarin de jaren ’80 echt groot naar voren komt, is het wild symbool. De vrouw is de scatter en die is gemakkelijk te herkennen, omdat het woord scatter ook in het symbool uitgeschreven is. De gokkast  Super Eighties moet je echt spelen met het geluid aan. De muziek en de geluidseffecten zijn namelijk aan het thema aangepast en hebben een sterk ondersteunende functie.

De free spins in Super Eighties

The Super Eighties Gokkast Netent Wild

Zoals in de meeste gokkasten, kun je ook bij Super Eighties de meeste winsten behalen tijdens de free spins. Daarvoor heb je minstens driemaal de scatter nodig op de wielen. Alle winsten tijdens de free spins worden verdubbeld, en het spel wordt in de normale gokkast gespeeld. Dat betekent dat je ook tijdens de free spins de gestapelde wild symbolen op de wielen zal krijgen. Deze wild symbolen staan allemaal boven elkaar, dus één winst betekent automatisch dat er zeer waarschijnlijk meerdere winsten zullen volgen door de meerdere winlijnen. Daarmee wordt het een bijzonder aantrekkelijk spel voor de meeste spelers, al is het spel zelf erg eenvoudig gehouden.

De jackpot in Super Eighties

The Super Eighties heeft niet direct een jackpot boven het spel hangen. Er is echter een maar. De maximale inzet tijdens het spelen is €100,- per spin. Met die inzet kun je een winst behalen van maar liefst €200.000. Dat is misschien niet direct een jackpot, maar kan zomaar eens hoger uitvallen dan de jackpotten in andere spellen. En technisch gezien is de kans dat je dit bedrag wint even hoog of laag als de kans dat je een jackpot binnenhaalt!

De winlijnen en functies in Super Eighties

The Super Eighties is een gokkast met 40 winlijnen. Dat is de standaard opzet van de ontwikkelaar Net Entertainment voor deze gokkasten, en is ook een logische keuze gezien het aantal animaties op de wielen. Het aantal winlijnen is niet bij te stellen, het is een vast gegeven tijdens het spelen. Je kunt wel rechts de muntwaarde aanpassen, of links het inzetniveau omlaag bijstellen om zo met minder inzet te gaan spelen. Dat betekent automatisch dat de maximale winst in de gokkast ook naar beneden bijgesteld wordt natuurlijk. Ben je de muziek zat, of wil je de auto play gebruiken om lekker achterover te kunnen zitten tijdens het spelen, dan heb je de kleine symbolen links onder in de hoek van de gokkast nodig. Ook deze functies zijn normaal voor deze ontwikkelaar en dat maakt het spelen in het online casino net even wat gemakkelijker.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Super Eighties

8.3

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuke features

Nadelen

  • Thema is niet voor iedereen interessant

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger