The Invisible Man

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

The Invisible Man

The Invisible Man is een gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment die minder aandacht krijgt dan de gokkast eigenlijk verdiend. Het is een spannende samenwerking tussen NetEnt en Universal, en deze samenwerking heeft geresulteerd in een gokkast met veel extra’s, waarbij de spanning tijdens het spelen hoog op kan lopen. Dat komt vooral door het idee van de agent versus de onzichtbare man, de strijd die The Invisible Man zo ontzettend leuk en spannend maakt. Wanneer deze twee elkaar treffen, bestaat de kans dat je zomaar eens de maximale winst kunt halen van 200.000 munten. Maar dat is niet alles. Er zijn free spins, police spins, een bonusgame en zeer regelmatige re-spins die het spelen nog eens een stukje leuker maken voor de gemiddelde gokker.

Hoe speel je The Invisible Man?

The Invisible Man is een zeer interessante gokkast waarbij je constant de aandacht vast moet houden. Dat is niet moeilijk, dankzij de makkelijke opzet van vijf wielen en drie rijen is er genoeg overzicht. NetEnt heeft in deze gokkast de 10 tot en met de aas ingevoerd als standaard gokkast symbolen, de rest van de symbolen hebben allemaal te maken met The Invisible Man zelf. Dat levert een fraaie gokkast op met veel filmpjes, geluidseffecten en leuke muziek op de achtergrond, die het spelen nog wat intenser maakt.

De free spins in The Invisible Man

The Invisible Man Gokkast Netent Free Spins

The Invisible Man is voorzien van free spins. Daarvoor heb je de lopende wild symbolen nodig. De agent en The Invisible Man moeten elkaar namelijk kruisen om in de free spins te kunnen komen. Tijdens de free spins zijn dezelfde wild symbolen op de wielen aanwezig, maar je zal zien dat er meer gebeurt tijdens het spelen van de free spins. Er is namelijk een meter bovenin beeld die bepaalt waar je heen gaat na de free spins. Komt de politieman vaker als wild voor, dan ga je naar de police spins. Is The Invisible Man vaker op de wielen gekomen, dan ga je naar de bonusgame. Beide mogelijkheden kunnen veel geld opleveren, maar de police spins zijn waarschijnlijk het meest interessant.

De Police Spins in The Invisible Man

The Invisible Man Gokkast Netent Police Spins

Wanneer je geluk hebt, dan komt de agent tijdens de free spins vaker op de wielen dan de onzichtbare man. Wanneer de meter van de agent vol is, kom je bij de police spins uit. Daar krijg je drie extra spins om de onzichtbare man op te pakken. Tijdens deze extra spins komen er vier random wild symbolen op de wielen bij, die de winsten enorm kunnen maken. Heb je de meter van de onzichtbare man eerder vol, dan ga je naar de bonusgame. Daarbij is het de bedoeling dat je The Invisible Man weet te vinden. De bonusgame is een gemakkelijke klik-en-collect bonusgame zoals we deze kennen van NetEnt.

The Invisible Man Grande Netent Bonusgame

Winlijnen in The Invisible Man

Aangezien The Invisible Man werkt met lopende wild symbolen van links naar rechts en rechts naar links, zijn de winlijnen belangrijk in deze gokkast. Er zijn er in totaal 20 en deze zijn niet aan te passen. De winlijnen zijn ook nodig om het spel echt interessant te kunnen maken, het verhaal achter de gokkast draait immers om het te pakken krijgen van de onzichtbare man. Met een maximale winst van 200.000 munten is er niet echt te spreken van een jackpot, maar met het feit dat de helft van de spins ongeveer gratis re-spins zijn, zijn er ergere dingen te bedenken. Dit is een meer dan complete gokkast met spanning aan alle kanten tijdens het spelen en daarmee zou deze gokkast in de top 10 moeten staan van het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

The Invisible Man

8.9

Graphics

9.2/10

Kenmerken

9.3/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Sterke features
  • Grafisch goede gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger