Tales of Krakow

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Tales of Krakow

Tales of Krakow lijkt een gokkast te zijn die opgezet is voor de Poolse spelers. Net Entertainment heeft zich hierbij namelijk laten inspireren door de Poolse geschiedenis en folklore en dat is goed te merken tijdens het spelen van de gokkast. Zelfs de geluiden lijken aangepast aan het thema. Heb je geen idee van de geschiedenis van Polen, dan is deze Tales of Krakow gokkast nog steeds een prima keuze vanwege de bonusgame, de free spins, de leuke opzet en de dertig winlijnen die dit een heel belonende gokkast maken. Ben jij klaar om je te verdiepen in de geschiedenis van Krakow?

Hoe speel je Tales of Krakow?

Tales of Krakow is een gokkast die bestaat uit vijf wielen en drie rijen. Er is veel gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen en dat is jammer. De tien tot en met de aas zijn wel aan het thema aangepast, maar de vraag is of de draak, de laarzen van King Boleslaw en de trompettist niet anderes aangevuld hadden kunnen worden. Wanneer je aan het spelen bent, vergeet je dat overigens al snel. Er zijn veel geluidseffecten, het wild symbool werkt in jouw voordeel en wanneer je de bonusgame en de free spins gezien hebt, dan zit je al snel in de gokkast die meer dan vermakelijk is.

De bonusgame in Tales of Krakow

Tales of Krakow Gokkast Netent Bonusgame

De bonusgame draait volledig om de eieren van de draak. Om in de bonusgame te kunnen komen, heb je driemaal de draak op de wielen nodig. Deze brengt je naar een nieuw scherm, waar je drie levels met eieren tegenkomt. Je begint op de onderste rij en je moet hier een ei kiezen. Kies je een ei met een waarde, en geen leeg ei, dan mag je ook een ei uit de tweede rij kiezen. Daar zijn de bedragen hoger, maar er zijn ook meer lege eieren. Kies je opnieuw het goede ei, dan mag je ook uit de bovenste rij een ei zoeken.

Wanneer je uit alle drie lagen een goed ei gekozen hebt, kunnen de winsten hard oplopen. Met een gemiddelde inzet kan dit honderden euro’s zijn, en dat is niet mis! Let wel op. Wanneer de bonusgame ten einde is, ga je niet automatisch terug naar het spel. Daarvoor moet je de pijl gebruiken die links in beeld komt te staan.

De free spins in Tales of Krakow

Tales of Krakow Gokkast Netent Free Spins

Wanneer je driemaal, viermaal of vijfmaal de scatter op de wielen krijgt, mag je je klaarmaken voor de free spins in Tales of Krakow. Deze free spins zijn er in totaal twaalf en worden gespeeld in dezelfde gokkast. Er zijn dus geen aanpassingen, behalve dat alle winsten keer drie gaan voordat zij bijgeschreven worden op jouw account. Dit geldt niet voor de extra free spins die je kunt winnen tijdens de free spins, en ook niet voor de winsten in de bonusgame wanneer je die vrij weet te spelen tijdens je gratis spins. De winsten kunnen ook hier hard oplopen.

De winlijnen en jackpot in Tales of Krakow

Tales of Krakow is niet voorzien van een jackpot, maar dat is ook niet echt nodig. De winsten in de bonusgame en de free spins kunnen hard oplopen tot honderden euro’s, en dat met een inzet van drie euro per spin als gemiddelde inzet. Er zijn dertig winlijnen. Deze kun je omlaag bijstellen, maar dat is niet aan te raden omdat de bonusgame afhankelijk is van de winlijnen. Daarmee zou je jezelf dus in de vingers kunnen snijden. De inzet kun je ook links en rechts van de spinbutton aanpassen, wanneer je Tales of Krakow met minder inzet wilt spelen dan gemiddeld.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Tales of Krakow

8.4

Graphics

7.9/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Poolse geschiedenis als thema
  • Leuke features

Nadelen

  • Grafisch ondermaats

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger