Super Lucky Frog

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Super Lucky Frog

Super Lucky Frog heeft alles wat een goede gokkast moet hebben. Net Entertainment heeft veel werk gestoken in het volledig uitwerken van deze gokkast, wat ervoor gezorgd heeft dat veel spelers deze gokautomaat hebben weten te vinden. Het thema is een sprookjesachtige wereld met leuke animaties, maar daarnaast is de gokkast ook voorzien van een bonusgame met een groot rad, wild symbolen en uiteraard ook nog free spins om het helemaal interessant te maken. Opvallend is dat de maximale inzet bij deze gokkast een magere €40,- per spin is. Het is geen goede gokkast voor de mensen die met echt veel geld willen spelen, of je moet even de tijd hebben om ervoor te gaan zitten.

Hoe speel je Super Lucky Frog?

Hoe speel je Super Lucky Frog Gokkast Netent

Super Lucky Frog is een gemakkelijk te ontdekken gokkast. Het heeft vijf wielen en drie rijen en er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen. De gokkast zit vol met vermakelijke animaties die stuk voor stuk scherp zijn en die alles te maken hebben met het thema. Dat is van de geluiden niet helemaal te zeggen, maar aangezien de geluiden de game ondersteunen, dragen deze zeker bij aan Super Lucky Frog. Super Lucky Frog heeft overigens de naam gekregen aan de hand van de bonusgame, waarin je leuke prijzen kunt winnen.

De bonusgame in Super Lucky Frog

Wanneer je driemaal de kikker op de wielen hebt in Super Lucky Frog, dan wordt je naar de bonusgame gebracht. Hier vind je een grote draaischijf waarop meerdere dingen afgebeeld staan. Het grootste gedeelte zijn kleine prijzen. Daarnaast vind je de drie verschillende jackpotten die je boven de gokkast ziet staan, met de bedragen die erbij vermeld worden. Dit is een spannend moment, want hoe je ook draait, je wint gegarandeerd een prijs. De hoogte ervan hangt af van het lot, en wanneer je een kleinere prijs gewonnen hebt, kun je eigenlijk alleen maar hopen dat je zo snel mogelijk weer terug komt bij de bonusgame zodat je het nog eens kunt proberen. Je kunt natuurlijk ook je geluk beproeven tijdens de free spins.

Super Lucky Frog Gokkast Netent Bonusgame

De free spins in Super Lucky Frog

Tijdens de free spins kun je ook grote prijzen winnen. Wanneer je driemaal de scatter op de wielen krijgt, krijg je 10 free spins. Krijg je viermaal dit symbool, dan krijg je er 20. Heb je er vijf in beeld staan, dan krijg je 30 gratis rondes van de gokkast. De free spins in Super Lucky Frog worden gespeeld in hetzelfde scherm als de normale gokkast. Je hoeft dus niet te zoeken naar veranderingen, alles is hetzelfde gebleven, alleen de winsten zijn aangepast. Tijdens de free spins worden alle winsten verdriedubbeld en daarmee kun je flink wat geld verdienen. Of je hier het meeste kunt verdienen of in de bonusgame, dat hangt van je eigen spel af en de hoogte van de jackpot. Het is immers jouw inzet die bepaalt hoe hoog de winsten kunnen worden tijdens de free spins!

Winlijnen en jackpot in Super Lucky Frog

Er zijn 20 winlijnen te vinden in Super Lucky Frog. Deze zijn naar beneden bij te stellen, maar dat is niet aan te raden in verband met de verdriedubbelde winsten tijdens de free spins. Je kunt wel links en rechts de inzet per spin aanpassen om zo de inzet omlaag bij te stellen. De gokkast maakt gebruik van drie verschillende jackpotten. De grootste is de Super jackpot, de medium heeft de Lucky jackpot en de kleinste is de Froggy jackpot. Zet deze op rij en je ziet direct waar de naam Super Lucky Frog vandaan gekomen is!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Super Lucky Frog

8

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.0/10

Mobiel

7.5/10

Voordelen

  • Progressieve jackpot
  • Leuke opzet van de gokkast

Nadelen

  • Standaard vormgeving
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Janine Carlsberg on Super Lucky Frog
Slechte animaties

Wel een lekker vetpot, maar jammer van de slechte animaties

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger