Stickers

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Stickers

Stickers is een gokkast van Net Entertainment die gemakkelijk te spelen is, en waarvan je eigenlijk wel vrolijk moet kunnen worden. Er komen veel kleurtjes langs, de muziek en de geluidseffecten zijn bijzonder vrolijk en de speciale feature van de wild maakt het spel ook nog eens bijzonder spannend. De manier waarop de standaard gokkast symbolen verstopt zijn, is een leuke manier die ook aan het spel bijdraagt. Toch is het de vraag of dit een gokkast is die veel spelers aan het gokken kan krijgen. Er is namelijk geen bonusgame en ook voor de free spins hoef je Stickers niet te spelen. Er zijn namelijk geen free spins, maar er is wel een maximale winst van 80.000 munten en dat is weer een stuk meer dan gemiddeld. Maar waar het spel echt in uitblinkt, is de eenvoud en het gemak tijdens het spelen van Stickers.

Stickers Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Stickers?

Stickers heeft vijf wielen en drie rijen. Daarmee is het spel bijzonder eenvoudig gehouden, en dat draagt bij aan de ervaring. Stickers is een spel dat je speelt na een dag werken, of gewoon om te kunnen ontspannen op het moment dat je even tot rust wilt komen. De animaties zijn niet veel meer dan gekleurde vlakjes. In een aantal staat een A, een J of een K vermeld, duidelijk de standaard symbolen dus. De muziek en de geluiden ondersteunen de gokkast op een leuke manier en al met al is deze gokkast vooral opgezet om de speler een leuke ervaring te geven in het online casino.

De speciale feature in Stickers

Stickers Gokkast Netent Wild

Wanneer je Stickers geweldig vindt, komt dat zeer waarschijnlijk door de speciale feature in de gokkast. Dit heeft alles te maken met de wild symbolen in het spel. Wanneer je een wild symbool op de wielen krijgt, zal deze blijven staan voor een re-spin. Het wild symbool blijft dus staan tijdens de gratis spin. Krijg je tijdens deze spin nog meer wild symbolen, dan blijven alle wild symbolen staan en komt er opnieuw een re-spin. Dit gaat net zolang door tot je op een gegeven moment geen wild symbolen meer krijgt. Tegen die tijd ben je waarschijnlijk al wel een leuk aantal winsten verder gekomen. En dan is het alleen nog maar wachten op een nieuw wild symbool om nog eens de spanning mee te krijgen van de sticky re-spins!

Jackpot en winlijnen in Stickers

Stickers heeft geen jackpot in het spel zitten, maar wel een maximale winst van maar liefst 80.000 munten. Het aantal winlijnen staat vast in deze gokkast, je speelt altijd met 20 winlijnen en dat is niet aan te passen. Je kunt de waarde per munt wel aanpassen rechts, of links het aantal munten per spin aanpassen om zo met een andere waarde te spelen. Ben je op een gegeven moment de vrolijke geluiden een beetje zat, dan kun je linksonder in de hoek het geluid uitzetten door op de luidspreker te klikken.

Wil je liever gewoon lekker kijken naar wat er gebeurt, dan kun je de auto play functie van NetEnt gebruiken, die op dezelfde plaats te vinden is. Je kunt deze zelfs af laten slaan bij een bepaalde winst of een bepaald verlies, zodat je ook de controle over je eigen spel houdt op het moment dat je niet zelf hoeft te klikken. Deze Stickers gokkast is zeker geen spektakel en is zeker niet de meest ingewikkelde gokkast op het internet, maar dat is precies waarom dit spel zoveel fans heeft weten te krijgen in korte tijd. Een simpele en vermakelijke gokkast, ideaal om mee te ontspannen!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Stickers

8.6

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Gemakkelijk te spelen

Nadelen

  • Te simpele gokkast voor velen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Stickers Liefhebber on Stickers
Simpel, maar goud

Simpel wordt de vaak afgedankt. Ik win heel vaak op deze gokkast!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger