Space Wars

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Space Wars

Space Wars begint al direct met een voorfilmpje dat erop lijkt te duiden dat je een tekenfilm gaat bekijken, maar niets is minder waar. De Space Wars gokkast is een gekke gokkast van Net Entertainment, die hiermee weer eens heeft laten zien dat het niet te gek kan zijn in de wereld van het online gokken. Het spel wordt gespeeld in een hoog tempo, heeft een maximale winst van maar liefst 400.000 munten en wordt gespeeld met 40 winlijnen. Dat past natuurlijk meer dan prima bij de opzet die vijf wielen heeft en vier rijen. Er wordt ook gespeeld met een wild symbool, een speciale feature, maar er zijn geen free spins, en er is geen bonusgame. Is Space Wars dan toch nog de moeite waard?

Hoe wordt Space Wars gespeeld?

hoe speel je Space Wars Gokkast NetEnt

Space Wars is een gokkast met een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen en alle animaties zijn scherp en vermakelijk. Dat is belangrijk, want de re-spin na de speciale feature wordt gespeeld met andere symbolen dan de normale animaties in de gokkast tijdens het normale spel in Space Wars. Grafisch is de gokkast moeilijk te verslaan, en ook de snelheid van het spel in de re-spin is uniek, net als de muziek tijdens het spel en de geluidseffecten. Zij zorgen ervoor dat dit meer wordt dan een spelletje. Het is een meer dan complete gokkast met zeer regelmatige winsten.

De speciale feature in Space Wars

Wanneer je het spel opent, valt direct iets op. Behalve alle wielen en animaties, staat er rechts een groot vat. Daar gaan de winnende symbolen in na een winnende spin. Heb je het vat vol, dan ga je naar een re-spin, waarbij het symbool gekloond wordt, met nog meer kansen op grote winsten. De re-spin is een gratis feature, waarbij de kansen op winsten groter zijn dan in het eigenlijke spel. Dat komt onder andere door het gekloonde symbool, maar het feit dat het een gratis spin is, draagt natuurlijk verhoudingsgewijs ook sterk bij aan de potentiële winst.

Space Wars Gokkast Netent Wild

Geen free spins of bonusgame in Space Wars?

Space Wars is een spel dat bijzonder veel gespeeld wordt in het online casino. Dat mag verrassend lijken wanneer je ziet dat er geen bonusgame is en geen free spins zijn tijdens het spelen. Toch is het niet zo verrassend dat deze gokkast een groot succes geworden is. De animaties zijn scherp, er gebeurt bijzonder veel tijdens het spelen en het is een complete gokkast die van alles voorzien is. De spelers die gewoon lekker rustig willen gokken zonder teveel features kunnen hiermee dus echt het hart ophalen. Het wordt dan ook niet voor niets een ‘schone’ gokkast genoemd.

Winlijnen en jackpot in Space Wars

De Space Wars gokkast heeft geen jackpot. Er is wel een maximale winst van 400.000 munten en aangezien de gokkast zeer regelmatig leuke winsten uitbetaalt, is het begrijpelijk dat het spel alsnog zeer populair is. Zeker omdat elke winst gevolgd wordt door een gratis re-spin met meer kansen op winsten. Het aantal winlijnen hier is opvallend voor Net Entertainment. Er zijn er namelijk veertig, maar dat heeft alles te maken met het aantal symbolen in de gokkast Space Wars. Er zijn vijf wielen en vier rijen, dus speel je per keer met twintig animaties. Veertig winlijnen en een wild symbool is dan precies goed om te mee te spelen. Het aantal winlijnen is overigens niet aan te passen. Je kunt er wel voor kiezen om met een lagere muntwaarde of een lager inzetniveau te spelen wanneer je de inzet meer wilt spreiden tijdens het gokken op het internet.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Space Wars

8.8

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.3/10

Voordelen

  • Interessante feature
  • Strakke opzet

Nadelen

  • Feature kan spel lastig maken
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Daan on Space Wars
Beetje saai

Ik had meer verwacht van deze gokkast

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger