South Park

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

South Park

South Park is waarschijnlijk één van de meest gespeelde gokkasten van Net Entertainment. Dat begint al met het voorfilmpje waarin Kenny het uiteraard niet overleefd. Deze gokkast van Net Entertainment is gemaakt in samenwerking met South Park Studios en dat is goed te merken aan alle bewegende animaties, de speciale features en het gebruik van de originele geluiden. De gokkast heeft ook een opvolger gekregen, South Park Reel Chaos, die minstens even vol speciale toevoegingen is komen te zitten.

Hoe speel je South Park?

South Park speel je allereerst met het geluid aan. De verschillende mogelijkheden en winnende combinaties zijn allemaal voorzien van geluiden, gesproken zinnen en andere effecten. Die ondersteunen de gokkast in hoge mate en zorgen dat het South Park effect al snel in zal treden. Er is gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen om de gokkast overzichtelijk te houden. De rest van de animaties hebben allemaal te maken met South Park zelf en daarmee is de gokkast bijzonder vermakelijk geworden. Zo kom je Stan, Kyle, Eric en Kenny tegen, maar ook het schetenlatende Canadese duo is present in de gokkast.

De free spins in South Park

Free spins zijn altijd een hoogtepunt, maar bij South Park is het slechts een van de vele features. Voor de free spins heb je Kyle nodig, maar het wordt pas echt leuk wanneer je de Ike Wild ziet. Tijdens de free spins kunnen de speciale random features ook plaatshebben en dat zorgt voor veel extra kansen op winsten.

Speciale en random features in South Park

South Park Gokkast Netent Features

South Park zit boordevol speciale features en mogelijkheden. Zo is de Cartman bonus een absoluut hoogtepunt. Deze is overgenomen uit de aflevering waarin Eric de hippies wil verjagen. In dit geval spuit je met een brandblusser op de struiken, in de hoop dat je de hippies raakt, en niet de agent. Raak je die wel, dan krijg je eerst nog een waarschuwing. Gebeurt het daarna nog een keer, dan eindigt de bonusgame en neem je de winsten mee, als je die hebt weten te halen.

Daarnaast komt Mister Hankey langs om random wilds op de wielen te plaatsen gedurende het spelen van de gokkast, en ook de Stan Sticky Wilds mag je niet gemist hebben tijdens het spelen. Komen Terrance en Phillip langs, dan laten zij scheten om nog meer wild symbolen op de wielen achter te laten. Al met al een zeer vermakelijk assortiment aan extra mogelijkheden tijdens het spelen, die volledig random langskomen.

South Park Gokkast Netent Bonusgame 2

De Kenny bonusgame in South Park

Een bonusgame maakt alle gokkasten leuker. Bij South Park staat Kenny voor de bonusgame. Je laat hem over straat lopen en daarbij is het de bedoeling dat Kenny eens een keer niet doodgaat. Hoe langer je hem in leven weet te houden, hoe meer munten je kunt verzamelen. Tijdens het lopen verzamel je symbolen, vrijkaarten en multipliers.

South Park Gokkast Netent Bonusgame

De jackpot in South Park

South park heeft geen jackpot, maar heeft ook geen jackpot nodig. Allereerst is er geen jackpot nodig vanwege de maximale winst van 1.250.000 munten. Daarnaast zit deze South Park gokkast zo vol met speciale features, random features en andere dingen die het spel leuk maken, dan het onnodig is om er nog meer features in te stoppen. Deze gokkast is een van de meest gespeelde gokkasten van Net Entertainment, maar scoort ook algemeen buitensporig hoog in de ranglijsten van het online casino. En als je de South Park gokkast eenmaal zelf geprobeerd hebt, dan weet je direct waarom dit een favoriet is van zoveel spelers over heel de wereld.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

South Park

9.4

Graphics

9.9/10

Kenmerken

10.0/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.9/10

Voordelen

  • Erg veel features
  • Vermakelijke gokkast met humor

Nadelen

  • Gokkast kan erg druk lijken
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Kenny on South Park
Super awesome

F**k you guys, I'm going home! Serieus een hele leuke thema!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger