Simsalabim

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Simsalabim

Simsalabim is precies wat je zou kunnen verwachten bij een gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een gokkast met vijf wielen en drie rijen en natuurlijk draait het hier allemaal om goochelen! Met de geluiden op de achtergrond heb je het idee dat je in het circus gekomen bent en ook de animaties zijn wat aan de drukkere kant, maar dat mag natuurlijk met een thema als goochelen! De gokkast is voorzien van alles wat je wilt hebben: Een hoge maximale winst, free spins en zelfs een bonusgame liggen op je te wachten wanneer je deze game gaat spelen. Uiteraard wordt Simsalabim gespeeld met een wild symbool dat de kansen op winst ook nog eens aanzienlijk voor je vergroot.

Hoe wordt Simsalabim gespeeld?

Simsalabim is een gokkast die zichzelf wijst. Het heeft namelijk de standaard vijf wielen en drie rijen en er zitten geen speciale features in verwerkt. Het is bij deze gokkast een groot voordeel dat de standaard gokkast symbolen boer tot en met aas in de gokkast verwerkt zijn, want anders was Simsalabim veel te druk geworden voor de meeste spelers. Je ziet een goochelaar op de wielen, dat is het wild symbool dat alle symbolen kan vervangen, behalve het konijn dat het bonus symbool is, en de scatter, die duidelijk herkenbaar is. De rest van de afbeeldingen hebben ook met goochelen te maken en de geluiden zijn druk, maar ondersteunen de gokkast. Wanneer je goed luistert tijdens het spelen, kun je het publiek op de achtergrond horen, een leuke extra!

De free spins in Simsalabim

Simsalabim Gokkast Netent Free Spins

Simsalabim wordt gespeeld met free spins en voor veel spelers is dat een hoogtepunt. Je krijgt er namelijk direct een multiplier bij van driemaal de winsten. Deze geldt niet voor de winsten uit de bonusgame wanneer je die opent tijdens de free spins. Je kunt wel extra free spins winnen tijdens het spelen van de gratis spins, en je kunt maximaal 200 keer je inzet winnen met alleen maar de scatter. Dat maakt het spelen van Simsalabim direct al een stuk leuker, vooral ook omdat er constant winsten langskomen tijdens het spelen.

De bonusgame in Simsalabim

Simsalabim Gokkast Netent Bonusgame

Simsalabim heeft niet alleen maar free spins om de spelers tevreden te houden. Het heeft ook een bonusgame. Daarvoor heb je minstens driemaal het konijn op de wielen nodig, die je naar een zaal brengt met hoeden van de goochelaar. Hier wordt het je niet makkelijk gemaakt. De meeste hoeden bevatten een konijn, die een bordje vasthoudt met een bepaalde winst. Twee ervan hebben een grotere winst, de rest levert je een lager aantal munten op. Je mag net zolang blijven klikken tot je op een gegeven moment een lege hoed kiest. Wanneer je die hebt, eindigt het bonusspel en wordt de winst bij elkaar opgeteld. Nadat de bonusgame afgelopen is, ga je niet automatisch naar het spel terug. Daarvoor moet je op de groene pijl drukken rechtsonder in de bonusgame. Pas dan kun je terug naar de normale Simsalabim gokkast.

Jackpot en winlijnen in Simsalabim

Simsalabim heeft geen jackpot die verbonden is aan een casino of aan het spel. Het is daarentegen een gokkast die zeer regelmatig kleinere winsten uitspuwt, maar tijdens de free spins kun je ook de grotere winsten langs zien komen. Met de 25 winlijnen is het een spannend spel, maar wanneer dat teveel voor je is, kun je het aantal winlijnen omlaag bijstellen. Je kunt links en rechts van de spinbutton ook de inzet veranderen door de muntwaarde of het inzetniveau aan te passen. De auto play vind je hier links naast de spinbutton.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Simsalabim

8.7

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.4/10

Speelbaarheid

8.9/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Vermakelijke gokkast
  • Leuke features

Nadelen

  • Redelijk standaard opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jennie on Simsalabim
Geen magie

Ik verwachtte veel meer, beetje standaard.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger