Silent Run

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Silent Run

Silent Run is een voorbeeld van een gokkast waarbij het thema zo goed uitgevoerd is, dat er geen enkele twijfel over mogelijk kan zijn waar de gokkast precies om draait. Silent Run is een product van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment die veel werk gestoken heeft in het thema achter deze gokkast. Het draait hier allemaal om onderzeeërs en de strijd die onder water gestreden moet worden. Dat is niet alleen goed te zien aan alle animaties die voorbij komen, ook de muziek, de geluidseffecten en de extra features in deze gokkast zijn gebruikt om het thema extra kracht bij te zetten, met bijzonder veel succes, want deze Silent Run gokkast is zeer populair en bekend.

Silent Run Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Silent Run?

Silent Run is een gokkast die op het eerste oog een heel normale gokkast is. Zodra je begint te spelen, zie je echter direct al in dat de schijn bedriegt. Er zijn vijf wielen en drie rijen, er wordt veel gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, maar de tien tot en met de aas zijn snel vergeten tijdens het alarm van de speciale features. Wanneer je echt geluk hebt, kom je in de bonusgame terecht en mag je zelf achter de periscoop plaatsnemen om je winsten te bepalen. Speel deze gokkast vooral met het geluid aan, want de geluidseffecten zijn bij de Silent Run gokkast ongeveer de helft van het spel en deze mag je eigenlijk niet missen.

Geen free spins, wel een bonusgame in Silent Run

Silent Run Gokkast Netent Bonusgame

Speel je heel erg graag free spins in een gokkast, dan zal Silent Run je op het eerst oog teleurstellen, maar die teleurstelling gaat snel voorbij wanneer je in de bonusgame komt. Daarvoor moet je het groene symbool op het middelste wiel krijgen. Je krijgt een aantal torpedo’s toegewezen en daarmee moet je de schepen uit het water schieten, zoals altijd gebeurt vanuit een onderzeeër. Elk schip heeft een bepaalde waarde, dus zorg ervoor dat je jouw gevoel goed volgt en de schepen met de meeste waarde uit het waarde schiet. Op die manier kun je het saldo op je account flink doen stijgen!

De speciale feature

Silent Run Gokkast NetEnt Wild

De bonusgame kom je alleen in dankzij de speciale feature, maar je kunt ook een wild symbool krijgen op dezelfde manier. Op dat moment gaat de radar voor je werken en deze zoekt andere wild symbolen achter de animaties die in beeld staan. Dat kan je flink wat wild symbolen opleveren en met een klein beetje geluk vallen die precies naast elkaar, zodat je heel erg dicht in de buurt van de maximale winst van de gokkast kunt komen. Dat is niet mis, want die staat namelijk op maar liefst 250.000 munten en dat kan een flink bedrag zijn, afhankelijk van de inzet waarmee je Silent Run aan het spelen bent.

De jackpot en winlijnen in Silent Run

Silent Run maakt gebruik van 25 winlijnen. Dat zijn er vijf meer dan NetEnt doorgaans gebruikt in gokkasten als deze, en dat betekent dat jij extra kans hebt op leuke winsten. Een jackpot heeft Silent Run helaas niet, maar met de maximale winst van een kwart miljoen munten kun je een aardig eind komen richting een jackpot natuurlijk. De muntwaarde kun je gemakkelijk bijstellen rechts en links van de spinbutton, het aantal winlijnen staat echter helemaal vast in deze Silent Run gokkast. Je speelt altijd met 25 winlijnen. Linksonder in de hoek van de gokkast kun je de auto play vinden, zoals altijd bij Net Entertainment, en hier kun je ook het geluid uitzetten wanneer het allemaal net even te spannend wordt voor je tijdens het jagen op de schepen en de grote winsten van de gokkast.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Silent Run

8.9

Graphics

8.1/10

Kenmerken

9.6/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Mooie features
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jared on Silent Run
Lekker

Een goeie gokkast zonder truttig gedoe

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger