Secrets of Horus

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Secrets of Horus

Secrets of Horus is een gokkast van Net Entertainment die compleet in een Egyptisch jasje gestoken is. De gokautomaat brengt je in de Oude Egyptische sferen met de animaties, maar ook de muziek en de geluidseffecten zijn aangepast aan het thema, waarmee het een complete beleving wordt. De gokkast Secrets of Horus is redelijk eenvoudig opgezet. Het heeft de standaard vijf wielen en drie rijen, maar de winsten die met een wild symbool gemaakt worden, worden verdubbeld. De hoogste winsten haal je met deze gokkast natuurlijk in de free spin modus. Secrets of Horus heeft helaas geen bonusgame, want dat had deze gokkast een stuk populairder kunnen maken dan de gokkast op dit moment is in het online casino.

Secrets Of Horus Gokast Netent Achtergrond

Hoe speel je Secrets of Horus?

Secrets of Horus is een gokkast die je kunt spelen zonder een gebruiksaanwijzing te moeten lezen. Het doet namelijk precies wat een gokkast moet doen, niet meer en niet minder. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen in de gokkast, iets wat deze gokkast net even iets meer waard maakt dan de gemiddelde gokkast waar wel tienen en boeren in zitten. Alle animaties zijn gemaakt aan de hand van het thema en de ondersteunende geluiden zorgen ervoor dat je helemaal in de sfeer blijft, helemaal wanneer je een winst hebt op één van de winlijnen tijdens het spelen van Secrets of Horus.

De free spins in Secrets of Horus

Secrets of Horus Gokkast Netent Free Spins

Secrets of Horus is voorzien van een spannende free spin modus. Hierin gaan alle winsten eerst door de multiplier van drie keer, zodat de winsten hier al snel een stuk hoger uit zullen vallen dan tijdens de normale gokkast. Je merkt direct dat het spannender wordt, want de muziek is tijdens de free spins niet hetzelfde als tijdens de normale Secrets of Horus gokkast. Verder worden de free spins in hetzelfde speelveld gespeeld. Je kunt extra free spins winnen door nogmaals de scatter driemaal op de wielen te krijgen. Dat gebeurt niet vaak, maar wie weet heb jij het geluk dat je het aantal spins uit kunt breiden zonder een euro in te hoeven leggen!

De jackpot en winlijnen in Secrets of Horus

Secrets of Horus wordt gespeeld met 20 winlijnen. Dat is een beetje de standaard uitvoering van NetEnt voor gokkasten als deze, dus echt verrassend kan dat niet heten. Er is geen jackpot bij het spelen van Secrets of Horus, maar wel een maximale winst van meer dan €71.000. Daar moet wel bij gezegd worden dat je deze alleen kunt winnen tijdens de free spins en daarbij heb je ook nog eens de maximale inzet nodig om de winst te kunnen halen.

De inzet kun je links en rechts van de spinbutton bijstellen door de muntwaarde en het inzetniveau te verhogen. Wil je liever met minder geld spelen, dan gebruik je dezelfde knoppen, net zolang tot het maximale bedrag naar het minimale bedrag verspringt. Linksonder in de hoek van de gokkast vind je de knoppen om de auto play mee in te stellen. Op die manier hoef je zelf niet elke keer te klikken en deze kun je af laten slaan bij de free spins, zodat je zeker weet dat je niets zal missen tijdens het spelen van deze gokkast. Linksonder in de gokkast vind je overigens ook de knoppen om het geluid mee uit te zetten. Ben je de Egyptische klanken even zat, maar wil je wel Secrets of Horus blijven spelen, dan kun je op deze manier gewoon verder gaan met je eigen muziek op de achtergrond bijvoorbeeld!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secrets of Horus

8

Graphics

7.3/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.3/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Uniek thema met goede uitvoering
  • Features

Nadelen

  • Grafisch achterhaald
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tamara on Secrets Of Horus
Oud

Wel standaard. Niet echt iets nieuws onder de zon.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger