Secrets of Christmas

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Secrets of Christmas

Secrets of Christmas is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment, de naam van de gokkast verraadt het thema van deze gokkast meteen al; want deze gokkast staat geheel in het teken van de kerstdagen. Net Entertainment heeft met Secrets of Christmas een gokkast weten te ontwikkelen, die naast alle warmte van de feestdagen die eraan komen, niet meteen een te hoog kerstgehalte heeft. Met andere woorden, zelfs als je geen groot fan bent van kerst gokkasten, dan kan dit alsnog weleens een gokkast zijn die je wilt spelen.

Secrets of Christmas Welkomst

Hoe speel je Secrets of Christmas?

Zoals elke gokkast van Net Entertainment kan je bij deze gokkast ook zelf de muntwaarde bepalen, en hoeveel keren per winlijn je deze in gaat zetten. Daarnaast is de gokkast voorzien van een autoplay waardoor je eenvoudig kunt genieten van de geluiden van de gokkast zonder dat je telkens op spin hoeft te drukken. Wanneer je tijdens de autoplay de bonusfeature weet te behalen, zal je deze gewoon zelf in moeten starten, want de autoplay stopt automatisch om je de kans te geven dit zelf te doen.

De symbolen van Secrets of Christmas

Deze gokkast heeft uiteraard een aantal standard kerstsymbolen op de wielen, maar wie kerstballen verwacht? Die heeft het geheel mis. Het wild symbool is de kerstman zelf, het scatter symbool is een volle zak met cadeautjes en daarnaast vind  je op de wielen een peperkoeken huis, een kaars, een bel, koekjes met melk, een kerst sok en daarnaast zijn er de symbolen 10 tot en met aas die met dennentakken en lichtjes versierd zijn. Alles geheel in kerststemming dus! Tijdens de main game zijn er belletjes te horen en een muziekje dat je in een feeststemming brengt.

De bonusgame en free spins van Secrets of Christmas

Deze gokkast zowel een korte bonusgame als free spins. De bonusgame gaat vooraf aan de free spins, dus je hoeft enkel drie keer het scatter symbool op de wielen te krijgen om beide te mogen spelen. Wanneer dit gebeurt ga je van het kerstraam naar een kamer vol met cadeautjes! Je mag er eerst die uitkiezen uit drie verschillende opties. Deze drie keuzes gaan je free spins extra spannend maken!

Secrets of Christmas Gratis Spins

Tot de mogelijkheden behoren een wild wiel op wiel 2, extra wild symbolen, multipliers en extra freespins. Het is dus belangrijk om goed te kiezen! Maar ook wanneer je niet de beste optie kiest, geeft dit wel zeker een extra dimensie aan de gokkast – en het kerstgevoel. Wanneer je je keuzes gemaakt hebt, zal je doorgaan en spelen voor de open haard. En het is wel duidelijk dat het hier om cadeautjes gaat want het gehalte aan kerstliedjes wordt ook omhoog geschroefd. Je krijgt standaard 10 free spins, en de rest van de free spins zijn een cadeautje van de kerstman!

Secrets of Christmas Bonusgame

 

Geen jackpot voor Secrets of Christmas

Deze gokkast heeft geen jackpot, en wellicht is dat wel slim ook van ontwikkelaar Net Entertainment, want een gokkast met een jackpot moet een hit zijn, en bij voorkeur het hele jaar door gespeeld worden. Deze gokkast heeft een hoog feestgehalte, maar zal niet meteen een gokkast zijn die je het hele jaar door wilt spelen. En met de mogelijke winsten die je met de free spins en de extra bonussen die je uit mag zoeken erbij krijgt? Is dat ook eigenlijk helemaal niet nodig. Secrets of Christmas is een gokkast die heel goed in december past, en of je nu wel of geen fanatiek kerstliefhebber bent, zeker een schot in de roos is. Net Entertainment heeft een kerst gokkast op de markt gebracht, die ook voor de minder grote kerstliefhebbers zeker een aanrader is.

 

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secrets of Christmas

8.7

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Free spins
  • Leuk thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger