Secrets of Atlantis

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Secrets of Atlantis

Secrets of Atlantis is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment, de gokkast heeft vijf wielen, vier rijen en 40 winlijnen die twee kanten op werken. De gokkast speelt zich af op de bodem van de oceaan in wellicht wel Atlantis, zoals de gokkast al doet vermoeden zijn er wat geheimen die je naar boven moet zien te krijgen om de hoogste winsten te kunnen behalen op deze gokkast. Wie de gokkast voor het eerst ziet zou wellicht vermoeden dat het niet Net Entertainment is die achter de gokkast zit maar een van de andere Zweedse ontwikkelaars, toch is dit wel degelijk een gokkast van NetEnt en een leuke ook!
Secrets of Atlantis Welkomst

Hoe speel je Secrets of Atlantis

Het is een gokkast die gemaakt is voor de mobiele markt, maar in tegenstelling tot veel andere ontwikkelaars is er aan het uiterlijk van de gokkast weinig veranderd in verhouding met hoe de gokkasten eruit zagen voor de mobiele markt zo groots werd. Je kunt nog steeds onderin beeld alles aanpassen, de inzet, het niveau, autospel, de maximale inzet, muntwaarde en hoeveel je nog op je account hebt staan. De pay table kan je onder de i vinden links onderin beeld. De autoplay kan naar wens ingesteld worden, maar aangezien er geen free spins of bonusgame is, zijn er geen mogelijkheden om deze te veranderen – buiten het aantal spins wat je in kunt voeren.

Geen freespins of bonusgame voor Secrets of Atlantis

Hoewel de gokkast geen free spins of bonusgame heeft, wil dat echt niet zeggen dat Net Entertainment niet iets anders heeft bedacht om met deze gokkast uit te testen. Wat kan je dan wel verwachten van Secrets of Atlantis? Wanneer je de gokkast laat spinnen zal er als eerste opvallen dat er op wiel 2, 3, en 4 een andere achtergrond is voor een deel van het wiel, die achtergrond is bijzonder belangrijk, want als je op alle drie de wielen de achtergrond volledig gemarkeerd is? Dan krijg je de Colossol Symbolen re-spin of re-spins.

Wanneer het de drie wielen namelijk gemarkeerd worden door één symbool, zal je hierna nog een spin krijgen. Daarnaast is er ook nog het wild nudge symbool, de zeemeermin, deze zal zodra ze gedeeltelijk op de wielen terechtkomt omhoog of omlaag geduwd worden zodat ze het hele wiel bedenkt. Dit kan ook voorkomen op het colossal wiel, en met winlijnen beide kanten op? Is het wel voorspelbaar dat dat een enorme winst zal gaan worden. Met andere woorden zonder free spins en bonusgame heeft Net Entertainment het toch voor elkaar gekregen om deze gokkast bijzonder interessant te maken.

Secrets of Atlantis Achtergrond2

Geen jackpot voor Secrets of Atlantis

Hoewel je collosale winsten kunt behalen op de gokkast, heeft deze gokkast geen jackpot, en dat is maar goed ook. Een extra jackpot met jackpot symbolen en alles eromheen zou de gokkast onnodig ingewikkeld maken. De gokkast met de Wild Nudge en de Colossal symbolen is goed zoals deze is, en biedt je genoeg uitdaging. Voeg daar de geweldige grafische features aan toe en de muziek van de gokkast en je hebt een winnende combinatie. Net Entertainment heeft met Secrets of Atlantis een gokkast uitgebracht die relatief eenvoudig is, maar zonder dat deze té eenvoudig is waardoor hij weg zou vallen bij de concurrentie. Net Entertainment heeft precies door wat ze moeten doen om een gokkast interessant te houden, zonder dat de gokkast te ingewikkeld wordt, of anderzijds teveel features heeft.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secrets of Atlantis

9.1

Graphics

9.0/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Goed mobiel te spelen
  • Leuke feature

Nadelen

  • Geen free spins
  • Geen bonusgame
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger