Secret of the Stones

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Secret of the Stones

Secret of the Stones is een rustgevende gokkast van Net Entertainment waarmee je teruggaat naar één van de grootste raadsels op aarde. Het mysterie van Stonehenge staat centraal tijdens het spelen in deze gokkast die voorzien is van een maximale winst van maar liefst 350.000 munten, waarbij een free spin modus is waarbij je indirect zelf de waarde van de spins kiest, en die overzichtelijk gehouden is door een standaard lay-out van vijf wielen en drie rijen. De symbolen zijn strak, de muziek is rustgevend en de winsten liggen hoger dan gemiddeld.

Secret Of The Stones Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Secret of the Stones?

De Secret of the Stones gokkast is gemakkelijk te spelen. Dat heeft onder andere te maken met de standaard gokkast symbolen die gebruikt zijn om de gokkast overzichtelijk te houden. De boer tot en met de aas zitten in de gokkast verwerkt en daarmee vallen de extra symbolen net even iets beter op. Je ziet een stier, een ram, een uil, een wolf en een herder met een staf. De laatste is het wild symbool en deze kan alle symbolen vervangen behalve de scatter, die duidelijk herkenbaar is als boom. Hiervan heb je er drie nodig om bij de free spins te kunnen komen, maar dan moet je eerst nog even een paar stenen bekijken en kiezen.

De free spins in Secret of the Stones

Secret of the Stones Gokkast Netent Free Spins

De free spins zijn doorgaans het moment waarop je het meeste kunt verdienen in een gokkast. Bij Secret of the Stones bepaal je zelf hoe groot de kansen zijn. Je wordt naar een veld gebracht met een heel aantal stenen. Daarvan mag je er een aantal kiezen en de stenen die je kiest, die bepalen de extra’s die je krijgt. Zo kun je een extra wild symbool vinden, extra free spins vinden, maar je kunt ook complete wielen wild maken wanneer je de goede steen weet te kiezen voordat je de free spin modus in gaat. Al met al is dat punt nog spannender dan de free spins zelf, terwijl je daar het geld kunt verdienen! Tijdens de free spins kun je overigens meer spins winnen door de scatter weer op de wielen te krijgen.

Jackpot en winlijnen in Secret of the Stones

Secret of the Stones heeft geen bonusgame, al lijkt de fase voor de free spins bijzonder veel op een separate bonusgame. Aangezien je daar zelf geen geld kunt verdienen, geldt het echter niet als een bonusgame. De gokkast heeft ook geen jackpot, al is daar een maar achter te plaatsen. De maximale winst voor de speler ligt hier immers op 350.000 munten. Dat is een aanzienlijke winst, waarbij je uiteraard wel wat geluk moet hebben, maar het betekent ook dat andere winsten hard op kunnen lopen. De winlijnen zijn hier overigens niet standaard.

Doorgaans heeft NetEnt 20 winlijnen bij zulke gokkasten, maar Secret of the Stones heeft er 25. Dat vergroot de kansen op winst, maar het verhoogt ook de gemiddelde inzet. Wil je daar een goede oplossing voor hebben, pas dan de muntwaarde rechts naast de spinbutton aan, of pas het inzetniveau links van de spinbutton aan. Je kunt er ook voor kiezen om met minder winlijnen te gaan spelen, maar dat is niet bepaald een aanrader. Je zal namelijk altijd zien dat je op dat moment ineens in de free spins terecht komt en daar veel minder kunt verdienen omdat je met minder lijnen bent gaan spelen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om met maximale inzet te gaan spelen. Op die manier wordt de maximale winst van 350.000 munten ineens heel erg veel geld waard natuurlijk!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secret of the Stones

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.8/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Leuke manier van free spins spelen
  • Complete gokkast met leuk thema

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tolkien on Secret Of The Stones
Vette animaties

Vette animaties. Vooral in de gratis spins

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger