Secret Code

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Secret Code

Secret Code is een gokkast van Net Entertainment waarbij je meegenomen wordt naar de tijd van de Illuminati. Het is een gokkast vol mysterie, waarbij niets zeker is. Alles gaat verschuild achter codes en maskers en daarmee is het lastig om te zien wie de duivel is, en wie een engel moet zijn. Tijdens de bonusgame moet je zelf de engelen van de duivels weten te scheiden. Secret Code heeft ook free spins en met een opzet met vijf wielen en drie rijen is het een gokkast die gemakkelijk te spelen is voor de meeste spelers. Al is de kans groot dat de meeste spelers het geluid binnen de kortste keren uitzetten, of je moet erg van monniken houden.

Hoe speel je Secret Code?

Secret Code brengt je naar duistere plekken, en dat gaat gepaard met mystieke geluidseffecten en achtergronden. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, Net Entertainment heeft besloten de gokkast op te vullen met verschillende symbolen die voor de codes staan die gebruikt werden door deze gemeenschap. De gokkast zelf heeft weinig te verbergen. Het is een standaard gokkast met alle mogelijkheden die je in een gokkast mag verwachten, waaronder de 20 winlijnen waarmee gespeeld wordt. Het gaat meer om alles dat achter de schermen gebeurt tijdens het spelen.

De bonusgame in Secret Code

Secret Code Gokkast Netent Bonusgame

Dacht je dat alle bonusgames hetzelfde zijn? Dan heb je Secret Code nog niet gespeeld. Deze bonusgame brengt je naar vijf gemaskerde beelden, waarachter engelen en duivels schuilgaan. Open je een duiveltje, dan is er niets aan de hand. De eerste ronde kun je zo doorspelen. Het gaat erom wat je erna doet. Je krijgt dan één sleutel en daarmee moet je een engel vinden. Er zijn vier beelden, waarvan twee engel en twee duivel. Je kunt je hele winst inzetten om het te verdubbelen, maar je kunt er ook voor kiezen om te helft in te zetten. Je hebt één sleutel, dus je hebt maar één kans. Heb je het fout, dan eindigt de bonusgame. Heb je het goed, dan kun je nog eens verder spelen met je winsten.

De free spins in Secret Code

Secret Code Gokkast Netent Free Spins

Mag het van jou nog wel een stukje spannender? Dan moet je ervoor zorgen dat je in de free spins terecht komt. Daarvoor heb je driemaal de scatter nodig. Wanneer je in de free spins gekomen bent, kun je de multiplier omhoog spelen. Daarvoor heb je minstens tweemaal de scatter op de wielen nodig tijdens de free spins. De maximale waarde van de multiplier tijdens de free spins is 20x de winst. Dan snap je direct waarom de maximale winst in Secret Code op maar liefst 400.000 munten staat, een flinke winst voor een standaard gokkast met wat extra dingetjes eromheen!

Jackpot en winlijnen in Secret Code

Secret Code heeft geen jackpot boven het spel hangen. Dat hoeft ook niet, er is veel te beleven in het spel zelf en met een maximale winst van 400.000 munten kunnen de winsten hard oplopen, zeer met de multiplier tijdens de free spins, maar ook dankzij de wild die steeds groter wordt op de wielen. De gokkast doet uiterst mystiek aan, maar is vooral spannend om te spelen. Net Entertainment heeft hier duidelijk haar best op gedaan, al moet gezegd worden dat de meeste spelers dit spel zullen spelen zonder het geluid aan te zetten. De knop daarvoor vind je linksonder in de hoek van de gokkast. Het zit naast de auto play functie, die volledig naar eigen wens in te stellen is tijdens het spelen, zodat je nog beter kunt zien wat er allemaal op het scherm gebeurt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Secret Code

8.4

Graphics

8.7/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

7.9/10

Voordelen

  • Bonusgame en free spins
  • Sterk thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger