Scruffy Duck

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Scruffy Duck

Scruffy Duck is een gokkast van ontwikkelaar NetEnt die  draait om een lelijk eendje kan je stellen die in een zwaan moet veranderen – hoe dit werkt wordt vrij snel duidelijk als je de gokkast enkele keren laat spinnen. Met mooi gratis spins rondes en een spetterende uiterlijk spreekt dit lelijk eendje een hoop mensen aan.

Hoe speel je Scruffy Duck?

scruffy duck

De gokkasten van Net Entertainment zijn gemakkelijk in te stellen, en alles kan je dan ook op de vertrouwde plaatsen vinden onderin beeld. Zodra je alles ingesteld hebt naar je eigen keuze, is het een kwestie van op de spin knop drukken of het spel op auto-play te zetten. Het is een vrolijk ogende gokkast met leuke geluiden op de achtergrond en als je winst maakt. De gokkast heeft 25 winlijnen die vast zijn, daarnaast heeft de gokkast een wild symbool en een serie free spins. Grafisch ziet de gokkast er wellicht eenvoudig uit, maar er is duidelijk te zien dat Net Entertainment aandacht besteed heeft aan deze gokkast.

De free spins van Scruffy Duck

Om de freespins te behalen hoef je enkel het free spins symbool te verkrijgen op wiel 3, 4 en 5. Dit is al iets anders dan we gewend zijn want meestal is dit op de middelste 3 wielen. Maar dat is niet waar het bij deze freespins stopt. Want zodra je de freespins behaald hebt, heb je vijf opties voor een serie aan freespins. Je krijgt een vijver te zien met eenden pootjes, en je mag zelf kiezen welke bonus je wilt – zonder dat je deze kunt zien overigens!

De opties die je kunt treffen zijn de volgende: Een x3 multiplier – deze is gekoppeld aan 15 freespins. Symbol removal – deze is gekoppeld aan 12 freespins. Colossal Wild – deze is gekoppeld aan 10 freespins. De random wild – deze is gekoppeld aan 8 freespins en de symbolen ver dubbelaar – deze is gekoppeld aan 6 freespins. Interessante optie dus die je elk een leuke bonus kunnen opleveren!

gratis spins

Wat moet je weten van Scruffy Duck?

De gokkast oog bedrieglijk eenvoudig, en je kunt stellen dat deze in essentie ook bijzonder eenvoudig is. Een verademing wellicht omdat het een gokkast is met een leuk uiterlijk zonder dat er meteen 10 verschillende bonussen of jackpotten aan gekoppeld moeten zijn. Het wild symbool tijdens het normale spel zal expanderen, en van een lelijk eendje in een mooie zwaan veranderen. Zeker een leuk toevoeging zonder dat het de gokkast onnodig verzwaard. Tijdens de freespins ga je naar een heel ander spel lijkt het, de muziek wordt aangepast en het oogt een stuk vrolijker – zeker geen straf.

Geen bonusgame of jackpot voor Scruffy Duck

Scruffy Duck is een gokkast waarbij een bonusgame prima past, of zou hebben gepast – maar waarbij het niet erg is dat die er niet bij zit. Met de mogelijkheden bij de free spins zijn er heel veel opties open, die het ook een uitdaging maken om al deze opties een keer gezien te hebben. Ook een jackpot wordt niet gemist, het is simpelweg geen gokkast om een jackpot aan te plakken. Al had een minor jackpot wellicht wel op zijn plaats geweest, maar nogmaals het is niet iets wat je meteen mist. Met andere woorden, een bijzonder leuke gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment en bijzonder jammer dat je deze tot zover enkel bij Leo Vegas kunt spelen – wel een goede reden om eens te gaan kijken bij dit online casino!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Scruffy Duck

8.3

Graphics

8.0/10

Kenmerken

8.0/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Free spins
  • Leuke gokkast

Nadelen

  • Geen bonusgame
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger