Scarface

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Scarface

Scarface is waarschijnlijk één van de meest intense en bekende films van Universal. Voor de gokkers is er goed nieuws. Universal en Net Entertainment hebben samengewerkt om de Scarface gokkast op te zetten, een gokkast die voorzien is van een intense muziek, spetterende geluidseffecten en drie verschillende features die de spanning flink aan kunnen zetten voor jou als speler. Met vijf wielen en drie rijen is de gokkast geheel overzichtelijk gehouden zodat de aandacht volledig bij Tony Montana komt te liggen en alle speciale mogelijkheden in dit intense spel, waarbij alle winsten gepaard gaan met bloed. Zeker tijdens de bonusgame waar je zelf in de rol van Tony komt te staan.

Scarfe Gokkast Netent Achtergrond

Hoe wordt Scarface gespeeld?

De Scarface gokkast is bijzonder eenvoudig te spelen. Er wordt veel gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, die nodig zijn omdat er gespeeld wordt tegen een aparte achtergrond. De tien tot en met de aas komen dus regelmatig door het beeld heen en leveren de kleinste winsten op. De rest van de animaties komen voor het grootste gedeelte uit de film zijn en zijn te danken aan Universal zelf. Dat levert een complete gokkast op met spannende muziek, heftige geluidseffecten en vooral heel veel actie.

Speciale functies in Scarface

Tijdens het spelen van de Scarface gokkast kun je zomaar tegen een Nudge Spin aanlopen. Wanneer dit symbool het hele wiel beslaat, dan zakt deze tegen de re-spin steeds een stukje omlaag, waarbij de Nudge dienst doet als een wild symbool. Dit zorgt voor meer waar voor je geld en een grote kans op winsten, zeker omdat deze op het tweede wiel geplaatst is, waar het over het algemeen het meest op kan leveren. Het normale wild symbool kan overal terecht komen, maar de gestackte wild komt alleen voor op het derde wiel.

Deze activeert de bonusgame waarin je tegenstanders neer moet schieten om zoveel mogelijk munten te verzamelen. De bonusgame is bijzonder goed uitgevoerd en zorgt zeker voor pluspunten bij de gokkers, en bij de liefhebbers van Scarface. Een gouden combinatie dus! Let goed op wanneer je een granaat krijgt. Gooi je die tussen de tegenstanders, dan kun je meer slachtoffers maken.

De Free Spins in Scarface

Scarface Gokkast Netent Free Spins

Wanneer je in de buurt wilt komen van de maximale winst van 60.000 munten, dan moet je in de bonusgame zijn. Daar ligt namelijk het meeste geld voor het oprapen. Om in de free spins te komen, moet het vierde wiel tijdens de basisgame helemaal bedekt worden door het free spins symbool. Alle winsten worden verdrievoudigd tijdens de free spins, waardoor je de maximale winst kunt behalen in de gokkast. Daarvoor is geluk nodig, maar daarom is het ook een gokkast.

Scarface Gokkast Netent Bonusgame

De jackpot en winlijnen in Scarface

Scarface wordt gespeeld met 20 winlijnen. Dat is het standaard aantal voor een gokkast als deze. Er is geen jackpot die aan de gokkast verbonden is en ook de maximale winst zal wat tegenvallen voor de meeste gokkers. 60.000 munten is geen vetpot, maar de gokkast maakt dit zelf meer dan goed. Wanneer je eenmaal de bonusgame gehaald hebt, of een leuke winst gehaald hebt in de free spins, weet je dat het spel zeker wel levert. Daarnaast is het hele spel goed opgezet en dat is vooral te danken aan de samenwerking tussen Universal en NetEnt, die samen een strakke gokkast op hebben weten te zetten met veel extra effecten en mogelijkheden, maar vooral de spanning is goed te voelen tijdens het spelen van de gokkast. Durf jij in de huid van Tony Montana te stappen tijdens het spelen in het online casino?

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Scarface

8.4

Graphics

8.8/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

7.7/10

Voordelen

  • Unieke bonusgame
  • Sterk thema

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Scarface Man on Scarface
Leuke bonusgame

Vette bonusgame!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger