Robin Hood

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Robin Hood

Iedereen kent het verhaal van Robin Hood wel, de boogschutter die het geld van de rijken nam en verspreidde onder de arme mensen. Dat is ook het idee achter de gokkast van Net Entertainment, die als volledige naam ‘Robin Hood Shifting Riches’ heeft. Tijdens het spelen wordt al snel duidelijk dat dit een heel andere gokkast is dan je misschien gewend bent. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale feature en daarnaast werken de free spins ook niet op de manier die je gewend bent. Wat wel normaal is voor Net Entertainment, is dat er gebruik gemaakt is van vijf wielen en drie rijen, met in totaal 20 winlijnen. Dankzij de speciale feature kunnen de winsten hard oplopen, maar het is vooral een spannend en vermakelijk spel om te spelen.

Hoe speel je Robin Hood?

Hoe speel je Robin Hood Gokkast Netent

Robin Hood is een eenvoudige gokkast om te spelen, zolang je niet naar het scatter symbool zoekt. Er is gebruik gemaakt van een flink aantal standaard gokkast symbolen, de tien tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt. Daarnaast kom je een flink aantal personages tegen uit het verhaal zelf, waaronder Robin Hood. Al deze personages hebben een bepaalde actie die zij doen wanneer zij op een van de winlijnen komen. Er wordt gebruik gemaakt van een wild symbool, dat is het uitgeschreven Robin Hood. Dit symbool kan alle symbolen vervangen om winlijnen compleet te maken, en dat is goed om te weten voor de speciale feature in deze gokkast.

De speciale feature in Robin Hood

Net Entertainment heeft ervoor gekozen om de Robin Hood gokkast te verrijken met een speciale feature. Deze zie je direct wanneer je tijdens het spelen winst maakt. Alle wielen schuiven een plaatsje op naar rechts en er komt een nieuw wiel bij. Het vijfde wiel verdwijnt uit beeld en zo houd je opnieuw vijf wielen over. Tijdens de re-spin gaat alleen het eerste wiel draaien, grote kans op winsten dus, maar daar houdt het nog niet mee op. Het is namelijk zo dat er een multiplier aan deze feature verbonden is. De eerste keer krijg je eenmaal je winst, de tweede keer tweemaal de winst, de derde keer driemaal, en alle keren dat je meer winsten kunt maken, pak je maar liefst vijfmaal de winst van de symbolen op de wielen. Een leuke extra dus!

De zakken met geld in Robin Hood

Robin Hood Gokkast Netent Wild

Wanneer er een zak met geld op de wielen komt te staan, schuift de gokkast open en gooit Robin Hood de zak met geld in een wagentje voor je. Deze zakken met geld blijven op je account staan, dus stop je met spelen, dan zijn deze zakken er morgen ook nog. Wanneer je vier zakken met geld hebt, kom je in de free spins terecht die ook zeker de moeite waard zijn. Hier wordt het namelijk pas echt spannend.

Allereerst mag je een van de animaties kiezen die ook dienst gaat doen als een wild symbool. Ook komt er een scatter bij die op de wielen drie, vier en vijf kan komen. Heb je de scatter tweemaal in beeld, dan krijg je er vijf free spins bij. Heb je het scatter symbool driemaal op de wielen, dan krijg je er maar liefst 10 free spins bij en zo lopen de winsten in Robin Hood’s gokkast lekker op.

Jackpot en bonusgame in Robin Hood

Robin Hood Shifting Riches is niet voorzien van een bonusgame en heeft geen jackpot. Tijdens het spelen is dat overigens nauwelijks te merken. De gokautomaat is spannend, zit vol actie en houd je constant bezig, dus het is zeker geen gemis in het nadeel van Net Entertainment.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Robin Hood

9.2

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.5/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Features kunnen veel geld opleveren
  • Sterke gokkast

Nadelen

  • Geen bonusgame, geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Timothy Van der Sloot on Robin Hood
Geven aan de arme?

Waar blijft die jackpot nou?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger