Relic Raiders

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Relic Raiders

Relic Raiders was de eerste gokkast van Net Entertainment waarbij vijf wielen gebruikt werd. Tegenwoordig is dat natuurlijk al lang ingehaald door alle andere gokkasten, maar dit was de eerste waarbij de ontwikkelaar vijf wielen gebruikte en vier rijen. Hoewel het intussen een oud spel is dat is achterhaald door veel andere gokkasten, blijft het een gokkast die zeker de moeite waard is. Dat komt vooral door de free spins, de bonusgame, maar ook de extra mogelijkheden die in het verhaal verstopt zitten. Het is een gokkast waar je de tijd voor wilt nemen, omdat er veel te zien is, en veel te doen is tijdens het spelen van Relic Raiders.

Hoe speel je Relic Raiders?

Relic Raiders lijkt op het eerste oog een heel simpele gokkast. Er zijn vijf wielen en vier rijen, de symbolen spreken voor zich en er wordt geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen. Het simpele uiterlijk houdt echter al snel op wanneer je ziet dat er links een meter is. Je moet vier verschillende relieken verzamelen om een speciale prijs in ontvangst te nemen. Die relieken zijn het verhaal achter de gokkast. Je moet op zoek naar de oude schatten, en uiteindelijk zal je zelf de catacomben in moeten om de prijzen te zoeken. Je zoekt naar de schatten, en die schatten leveren jou het geld op. Maar kun je ze allemaal vinden?

De free spins in Relic Raiders

 

Relic Raiders Gokkast Netent Free Spins

Wanneer je driemaal de schatkist op de wielen krijgt, dan kom je in de free spins terecht. Je zal zelf een kist uit moeten zoeken om het aantal en de multiplier te bepalen. Wanneer je er eentje gekozen hebt, krijg je eerst te zien wat je gemist hebt, en vervolgens worden de free spins gestart. Tijdens de free spins geldt de multiplier van je keuze, maar je kunt hier ook extra spins en multipliers vrijspelen. Dat kan flink wat geld opleveren, maar laat je niet misleiden. De free spins zijn een zijspoor, want hier kun je zeker de relieken niet vinden. Daarvoor moet je in de bonusgame zijn.

De bonusgame in Relic Raiders

Relic Raiders Gokkast Netent Bonusgame

De bonusgame is de plaats waar je de relieken kunt vinden. Eerst moet je een locatie kiezen om heen te vliegen. Daar aangekomen moet je kruiken stuk slaan om de prijs te onthullen. Er zijn drie opties. Je kunt een reliek vinden, die naar de meter overgezet wordt en waar je er vier moet hebben, of je pakt een cash prijs die je direct op je saldo bij ziet komen, of je pakt een spin. De laatste wil je liever niet zien. Het is namelijk de collect. Dat betekent dat de bonusgame direct stopt wanneer je de spin in beeld gekregen hebt. Het enige dat je dan nog kunt doen, is hopen dat je snel weer in de bonusgame terecht komt. Zeker wanneer je al drie relieken hebt, is het bijzonder lastig om de laatste nog te vinden. Maar het is niet onmogelijk!

Winlijnen in Relic Raiders

Relic Raiders heeft vier rijen en vijf wielen en daarmee is het een grote gokkast. Het aantal winlijnen is daarom ook bijzonder groot. Er zijn er maar liefst 50 en deze zijn handmatig aan te passen om de inzet lager te maken. Dat is niet aan te raden. De bonusgame is afhankelijk van de winlijnen en die wil je zeker wel kunnen spelen. Daarom is het handiger om de waarde per munt aan te passen, en het inzetniveau. Zo kun je een lagere inzet kiezen, of een hogere, zonder het aantal winlijnen aan te passen, en zo houd je gewoon de maximale kansen op winst zelf in de hand.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Relic Raiders

8.1

Graphics

7.5/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.2/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Eerste NetEnt gokkast met vijf wielen
  • Sterke bonusgame

Nadelen

  • Ingehaald door de tijd
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tomb Raider Fan on Relic Raiders
Tomb Raider-achtig

Tomb Raider-achtig. Mist alleen nog Lara Croft :p

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger