Reel Steal

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Reel Steal

Met Reel Steal ga je het criminele circuit in, samen met ontwikkelaar Net Entertainment. Het draait hier allemaal om misdaad, wapens en vluchtauto’s, met de sirenes op de achtergrond. Het is een redelijk simpel opgezette gokkast, maar dat maakt het voor veel spelers juist een stuk makkelijker om te spelen. Reel Steal is één van die gokkasten die je gewoon kunt gaan spelen om te ontspannen, zonder hard na te moeten denken. Natuurlijk is er het risico dat misdaad je rijk maakt: De maximale winst is maar liefst 375.000 munten en dat kan een flinke som geld betekenen. Gelukkig hoef je daar zelf geen crimineel voor te zijn. Laat dat maar aan Reel Steal over.

Reel Steal Gokkast Netent Printscreen

Hoe wordt Reel Steal gespeeld?

Reel Steal is een gokkast met een echte gokkast-opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen, er wordt veel gebruik gemaakt van unieke animaties die allemaal te maken hebben met misdaad. De geluiden en effecten hebben ook allemaal te maken met de misdaad of de politie. Reel Steal heeft helaas geen leuke bonusgame, wat wel echt bij het thema gepast zou hebben, maar er zijn wel free spins te halen in deze gokkast. Daarvoor heb je minstens driemaal dynamiet op de wielen nodig, zodat je bij de explosieve winsten kunt komen.

De free spins en het wild symbool in Reel Steal

Reel Steal Gokkast Netent Wild

Het wild symbool heeft een speciale functie in deze gokkast. De vluchtauto kan alle symbolen vervangen, behalve de dynamietstaven, maar wanneer je een winst maakt met een wild symbool op de wielen, dan gebeurt er nog meer. De winsten worden vervijfvoudigd. Vijf keer zoveel winst uit je spin dus! Tijdens de free spins wordt dat nog eens vijfmaal maar. Daarmee kun je tijdens de free spins een maximale winst behalen van €187.500, een flink bedrag op slechts één spin! Maar dan moet natuurlijk wel alles helemaal meezitten. Met drie dynamietstaven krijg je 15 free spins. Elk extra scatter symbool levert je nog een extra spin op tijdens de free spins. Gemiddeld krijg je dus veel meer dan vijftien spin en dat betekent weer extra kansen op echt grote winsten tijdens het spelen van Reel Steal.

Winlijnen en jackpot in Reel Steal

Reel Steal heeft een klein nadeel voor de meeste spelers. Er zijn namelijk slechts negen winlijnen en het is goed om dat van tevoren te weten. Waar je bij andere gokkasten een winst zou hebben met een bepaalde combinatie, hoeft dat hier niet zo te zijn. Het voordeel daarmee is overigens wel weer dat je minder geld nodig hebt om de wielen rond te laten gaan. De inzet wordt immers per win lijn bepaald. Je kunt aan de rechterkant van de spinbutton het bedrag per munt instellen, en links het aantal munten dat je per spin in wilt zetten. Voor de meeste spelers betekent het lagere aantal winlijnen een hogere inzet per win lijn, om zo alsnog wat extra spanning te hebben. Je hebt dan immers maar één goede combinatie nodig voor een enorme winst.

Dat brengt ons bij de jackpot in Reel Steal. Die is er namelijk niet, er is geen jackpot aan het spel van NetEnt verbonden, maar de maximale winst op één spin in de free spins is wel 187.500 euro. Dat is geen jackpot, maar het is wel een flinke prijs die het de moeite van het spelen zeker waard kan maken. Het is daarmee zeker een aanrader, vooral omdat de kansen op winst redelijk zijn, de spanning hoog ligt, maar het toch een simpele en makkelijk te spelen gokkast gebleven is dankzij de inspanningen van Net Entertainment.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Reel Steal

8.5

Graphics

7.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Leuke gokkast om te spelen
  • Features zijn goed

Nadelen

  • Laat grafisch te wensen over
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger