Reel Rush

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Reel Rush

Reel Rush is één van de meest bekende spellen van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is geen gokkast zoals je die zou verwachten. Er wordt niet gespeeld met vaste wielen en vaste rijen, en zelfs het aantal mogelijkheden om winsten te maken varieert per spin. In Reel Rush is niet zozeer te spreken over een bepaalde speciale feature, de hele opzet van het spel is anders dan normaal en dat heeft ervoor gezorgd dat veel spelers dit spel meer dan regelmatig spelen. Het is een spel dat ontwikkeld is om de spanning zo hard mogelijk op te laten lopen bij de speler en dat is met bijzonder veel succes uitgevoerd. Er is geen bonusgame, maar er zijn wel free spins te halen in Reel Rush. Maar een scatter, die heb je daar echt niet voor nodig.

Hoe speel je Reel Rush?

Zoek in Reel Rush vooral niet naar de wielen of de vaste rijen waarmee gespeeld wordt. In totaal zijn er 25 vakjes, maar het aantal vlakken dat actief is, dat hangt af van hoeveel winsten je gemaakt hebt. Je begint namelijk met een bijzonder klein veld. Wanneer je daar een winst op maakt, wordt het speelveld groter gemaakt. Heb je weer een winst, dan wordt het speelveld opnieuw groter. Wanneer je een keer geen winst maakt op een spin, dan begin je weer met het speelveld van het begin en zal je opnieuw aan de slag moeten om het speelveld weer helemaal open te breken. Daar staat een leuke beloning tegenover!

De free spins in Reel Rush

Reel Rush Gokkast Netent Free Spins

Wanneer je het hele veld vrijgespeeld hebt, dan heb je in totaal 3125 manieren om te winnen. Maar daar houdt het niet mee op. Je krijgt dan ook nog eens 8 free spins waarbij het hele speelveld open blijft liggen. Maak je geen winst op een spin, dan is er niets aan de hand. Het speelveld blijft de hele tijd maximaal tijdens de free spins en daarmee kunnen de winsten bijzonder hard oplopen. De wild symbolen hebben dan namelijk altijd een leuke extra functie, want met meer dan drieduizend manieren om te winnen, kom je al snel richting de maximale winst van 480.000 munten. Een bijzonder leuke bijkomstigheid dus, en een welkome beloning wanneer je eindelijk het speelveld een keer helemaal vrij gekregen hebt, want zo makkelijk is dat nog niet!

Winlijnen en inzetmogelijkheden in Reel Rush

Reel Rush Gokkast Netent Big Win

Reel Rush wordt niet gespeeld met winlijnen. Dat betekent dat je het aantal winlijnen ook niet in kunt stellen tijdens het spelen, je speelt met de winmanieren van het spel en daar houdt het mee op. Wil je toch de inzet aanpassen, dan kun je de muntwaarde rechts van de spinbutton gebruiken, of het inzetniveau links van de spinbutton. Aan de hand van deze twee knoppen kun je precies instellen hoe je wilt spelen. Je kunt in dit spel ook de auto play gebruiken. Deze kun je af laten slaan bij de free spins, zodat je de maximale winsten extra bewust mee kunt krijgen tijdens het spelen.

De jackpot in Reel Rush

Hoewel de muziek flink op kan zwepen tijdens het spelen, is er geen jackpot die je kunt winnen tijdens het spelen van Reel Rush. Er is wel een maximale winst van 480.000 munten en een constant groter wordend speelveld, met bijbehorende geluiden. Tijdens de free spins wordt het helemaal een wilde boel met explosies en muziek op volle snelheid. De unieke manier van spelen heeft ervoor gezorgd dat veel spelers regelmatig dit spel in het casino gaan spelen voor echt geld, en wanneer je het zelf eens geprobeerd hebt, weet je direct waarom dat zo is.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Reel Rush

8.6

Graphics

8.8/10

Kenmerken

8.1/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Overzichtelijke gokkast
  • Sterke geluiden

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by JonyPony on Reel Rush
Net Super Mario

Net Super Mario! Wat wil je nog meer?!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger