Piggy Riches

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Piggy Riches

Piggy Riches heeft alles te maken met volle spaarvarkens, maar vooral met de varkens en niet zoveel met het sparen. Net Entertainment heeft een gokkast opgezet met alleen maar glimmende animaties en blinkende symbolen, maar vooral met veel varkens en veel mogelijkheden om geld te verdienen. De maximale winst is bijvoorbeeld 360.000 munten in deze gokkast die een redelijk standaard opzet heeft met vijf wielen en drie rijen, geen bonusgame en wel free spins. Toch is er veel meer te vertellen over deze gokkast, die voor veel spelers bijzonder aantrekkelijk gebleken is.

Hoe werkt de Piggy Riches gokkast?

hoe speel je Piggy Riches Gokkast NetEnt

Wanneer je ooit een standaard gokkast gespeeld hebt, dan weet je precies hoe Piggy Riches gespeeld moet worden. Het is een standaard gokkast met vijf wielen en drie rijen, en daarbij vind je hier ook nog eens alle standaard gokkast symbolen van de tien tot en met de aas. Naast deze symbolen vind je hier ook spaarvarkens, een parkeer voucher, zakken met geld en nog veel meer dingen die te maken hebben met de grotere geldbedragen. De geluidseffecten ondersteunen de gokkast en laten precies merken wanneer het spannend wordt. Er is niet gebruik gemaakt van muziek, maar er is wel iets anders leuks gedaan. Kijk maar eens achter de getallen van de winlijnen. Wordt dat jouw mogelijke winst?

De free spins in Piggy Riches

Piggy Riches Gokkast Netent Free Spins

Er wordt geen gebruik gemaakt van een bonusgame in Piggy Riches en eigenlijk is dat bijzonder jammer. Het thema van de gokkast leent zich daar namelijk zeer goed voor. Er zijn wel free spins te halen. Daarvoor heb je minstens driemaal de scatter nodig op de wielen. Het maximale aantal free spins is 28 en dat is goed om te weten. Tijdens de free spins krijg je extra spins voor een scatter op de wielen namelijk. Tijdens de free spins is de maximale multiplier zesmaal de winsten en daarmee kunnen de bedragen flink oplopen. Het zijn de free spins die de gokkast interessant maken voor de meeste spelers, want hier liggen al met al de grootste winsten op je te wachten. Hier kun je dan ook de maximale winst halen van 360.000 munten.

De winlijnen in Piggy Riches

Er zijn in totaal dertig winlijnen in de Piggy Riches gokkast van Net Entertainment. Je kunt deze omlaag bijstellen wanneer je met minder inzet wilt spelen, maar het is verstandiger om dat te doen aan de hand van de muntwaarde en het level waarop je speelt. Zo maak je nog steeds de volle kans op de winsten van de free spins, maar kun je wel spelen met een lagere inzet. Aangezien het een gokkast van Net Entertainment is, kun je de knoppen gemakkelijk vinden en is de gokkast voorzien van een manier om het geluid uit te zetten. Zo kun je online gokkasten spelen en tegelijkertijd naar je eigen muziek luisteren. Daarbij heeft de gokkast ook een auto play functie die je helemaal in kunt stellen naar je eigen wens. Daarvoor moet je even op ‘geavanceerde instellingen’ klikken, de rest wijst zich vanzelf.

De jackpot in Piggy Riches

De maximale winst van 360.000 is niet echt een jackpot te noemen, maar met een gemiddelde inzet levert dit toch nog flink wat geld op. Is het dan wel een gokkast die de moeite waard is? Ja, Piggy Riches geeft regelmatige winsten en daarmee blijft het spelen leuk en interessant. Het is een spannende gokkast zonder dat er overdreven wordt, en aangezien er constant animaties langskomen met veel geld en veel rijkdom, is het zeker een spel dat goed past in het online casino.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Piggy Riches

8.3

Graphics

8.1/10

Kenmerken

8.3/10

Speelbaarheid

8.6/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Thema is leuk uitgevoerd
  • Genoeg features

Nadelen

  • Gokkast met standaard opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger