Pacific Attack

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Pacific Attack

Pacific Attack is een gokkast van Net Entertainment die volledig draait om oorlog. Oorlogen in de lucht tijdens de Tweede Wereldoorlog om precies te zijn. Het thema is een thema met voorstanders en tegenstanders, maar de bonusgame en de free spins maken veel goed in Pacific Attack, net als de maximale winst van 300.000 munten die natuurlijk altijd welkom is. De gokkast is tamelijk eenvoudig gehouden verder met vijf wielen en drie rijen, maar alle animaties zijn in het thema gehouden en ook de geluiden passen meer dan goed bij het thema van het spel.

Hoe werkt Pacific Attack?

Pacific Attack is een van de gokkasten waarbij je eigenlijk geen uitleg nodig hebt. Er zitten geen speciale features in en de bonusgame en de free spins werken precies zoals je zou verwachten bij een standaard gokkast. Zoals gezegd is het thema de oorlog aan het einde van de Tweede Wereldoorlog en daarbij moet je vooral denken aan de Amerikaanse luchtaanvallen. Het draait hier om bommen, piloten, medailles en oorlogssterren. Er is geen gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen en zowel de muziek als de geluidseffecten zijn gekozen om de gokkast te ondersteunen. De achtergrond van de gokkast werkt ook ondersteunend, net als linksboven in de hoek de weergave van de maximale winst of een leuke manier gedaan is. Al met al valt de vormgeving zeker niet tegen.

De bonusgame in Pacific Attack

Pacific Attack Gokkast Netent Bonus Game

Heb je wel eens zeeslag gespeeld en was je daar bijzonder goed in? Dan kan dat jou nu geld opleveren. De bonusgame van Pacific Attack is namelijk niets minder dan zeeslag. Voordat je gaat beginnen, werpen een aantal bommenjagers bommen af. Daaraan kun je zien waar de schepen kunnen liggen. Elke rode inslag is een schip namelijk. Daarna mag je kiezen. Je kunt kiezen voor veel bommen met een lage waarde per hit, een gemiddeld aantal met gemiddelde opbrengsten, of slechts vier bommen met een flinke waarde wanneer je goed gokt. Wanneer er een inslag in de hoek van het speelveld is, is het dus slim om te kiezen voor de hoge waardes. 50% kans dat je met één bom al goed zit!

Free spins in Pacific Attack

Pacific Attack Gokkast Netent Free spins

Tijdens de free spins kan de winst echt lekker oplopen tijdens het spelen van Pacific Attack. Wanneer je driemaal of meer de foto van de vrouw hebt, dan kom je bij 10 free spins terecht. Alle winsten worden verdriedubbeld tijdens de free spins, dus de winsten kunnen lekker oplopen hier. Daarnaast kun je extra free spins verdienen tijdens deze spins, door weer driemaal de scatter te krijgen. Driemaal geeft je 10 free spins, viermaal 20 en vijfmaal levert 30 free spins op. Het valt wat tegen dat er alleen maar een multiplier in de free spins bij komt kijken. Aan de andere kant is de uitgebreide bonusgame al een leuke extra om het spel interessanter te maken voor de meeste spelers die op zoek zijn naar wat extra avontuur tijdens het spelen van de gokkast.

Jackpot en software van Pacific Attack

Wanneer je gokkasten wilt spelen vanwege de enorme jackpotten, dan is Pacific Attack geen goede keuze. Deze gokkast heeft een maximale winst van 300.000 en geen jackpot. De software is allemaal afkomstig van Net Entertainment. Dat betekent dat je gemakkelijk de waarde per munt in kunt stellen, en ook het aantal munten per spin aan kunt passen. Daarnaast is het altijd handig dat er een automatische functie is, die automatisch afslaat bij de bonusgame en de free spins. Zo hoef je niet constant op de knopjes te blijven drukken, maar ben je er zeker wel bij wanneer het echt spannend wordt tijdens het spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Pacific Attack

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

9.1/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

7.8/10

Voordelen

  • Interessante features
  • Goed opgezette gokkast

Nadelen

  • Thema is discutabel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jan Pieter Aadriaansen on Pacific Attack
Een klassieker

Net Zeeslag. Dat speelde ik vroeger altijd met mijn zoon dus ik ben er inmiddels aardig aan gehecht.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger