Neon Staxx

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

 

Neon Staxx

Neon Staxx is een van de meest recentere gokkasten van softwareprovider Netent. Je waant je als speler in een multidimensionale, toekomstige wereld waar alles elektronisch en digitaal lijkt te zijn. De Neon lichten, vandaar de naam van deze gokkast, zorgen voor een flitsend geheel op je scherm. De elektroden en bliksemeffecten spatten letterlijk en figuurlijk van je computer of mobiele display af. Dit maakt Neon Staxx grafisch gezien al een heel interessante video slot. Daarnaast is Neon Staxx, zoals de meeste spellen van Netent, gewoon ontzettend leuk en spannend om te spelen. Een klein nadeel is dat de bonus feature wat weinig voorkomt.

neon staxx grote win

De bonusgame in Neon Staxx

Zoals we net al vertelden is de bonusgame bij Neon Staxx een zeldzaamheidje. Gemiddeld 1 op de 250-500 spins zal deze een keer voorbijkomen. Je dient daarvoor 3 scatters te verzamelen. Dat staat dan haaks tegenover een gokkast als Twin Spin waarbij de bonusgame soms meerdere keren in een aantal rondes verschijnt en toch minimaal 1 op de 50 spins voorbijkomt. Vanzelfsprekend geeft de bonus game van Neon Staxx vaak dan ook een stuk meer dan bij Twin Spin waar de kans dat je 4 of 5 rijen aan bonustriggers krijgt wat kleiner is.

Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn want er zijn zeker ook bonusgames bij Neon Staxx dat je heel weinig krijgt. De logica achter Neon Staxx is dat er echter 2 soorten bonusgames zijn. Naast de 3 scatters kun je namelijk bij elke willekeurige spin een soort van trigger krijgen als je de 1e 2 rijen volledig dezelfde symbolen tevoorschijn tovert. Op dat moment wordt de 3e rij soort van geëlektrocuteerd. Hit je daar dezelfde symbolen dan gaat dit over op de 4e rij en daarna op de 5e rij.

neon staxx bonusronde en gratis spins

Free spins in Neon Staxx

De free spin ronde is feitelijk te triggeren door 3 scatters te hitten. Zoals we hierboven al beschreven gebeurt dit niet heel vaak. Het is dan ook heel speciaal als je dit krijgt. Als je 3 scatters op je scherm hebt weten te toveren, kom je meteen in het gratis spins scherm. Er loopt dan een soort van rol met icoontjes heel snel door het scherm. Aan jou de taak om op de stop button te klikken en te kijken welk icoon het standaard icoontje wordt waarmee de rollen zich in het bonusspel met name vullen. Als je geluk hebt scoor je het ‘wild’ icoon aangezien deze natuurlijk veruit het meeste waard is. Je krijgt 8 gratis rondes in de bonusronde bij Neon Staxx. Hopelijk scoor je net zo lekker als deze jongen in de video hieronder.

De winlijnen bij Neon Staxx

Neon Staxx is niet zomaar een gokkast zoals alle anderen bij Netent. Het heeft wel degelijk een aantal speciale features. Een van de leuke animaties bij Neon Staxx is dat de rollen zich heel lang achter elkaar vertonen in dezelfde icoonsoort. Je hebt daardoor een soort onoverwinnelijk gevoel dat er hele rijen iconen altijd hetzelfde zijn en je grote winlijnen combinaties maakt. Dit is echter niet altijd het geval natuurlijk. Maar als het daadwerkelijk gebeurt is het extra lekker.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Neon Staxx

9.1

Graphics

9.7/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Hele gave graphics
  • Mooi, futuristisch en veel animaties
  • Goede achtergrondmuziek

Nadelen

  • Te weinig bonusrondes
  • Als de bonusronde komt win je niet altijd veel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jan Toolener on Neon Staxx
Altijd mooi

Zo'n standaard gokkast die iedereen wel leuk vind. Ik ben nog niemand tegen gekomen die Neon Staxx niet mag.

Advertisment ad adsense adlogger