Mythic Maiden

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Mythic Maiden

Mythic Maiden is een spannende gokkast van Net Entertainment. De hele gokkast zit namelijk vol met bijzondere symbolen, dingen die je wellicht eens op televisie gezien hebt, maar die je zeer waarschijnlijk niet in de kast zal hebben staan. Het is een gokkast die redelijk eenvoudig opgezet is, maar schijn bedriegt. De free spins zijn het hoogtepunt van deze spannende gokkast waarbij de winsten met tien vermenigvuldigd kunnen worden. Dat zijn flinke winsten tijdens het spelen van een gokkast op het internet. De maximale winst is dan ook maar liefst 600.000 munten en dat kan een flink geldbedrag worden, afhankelijk van de inzet waarmee je dit spel gaat spelen natuurlijk.

Hoe speel je Mythic Maiden?

hoe speel je Mystic Maiden Gokkast NetEnt

Mythic Maiden is een gokkast die erg eenvoudig opgezet is. Dat valt direct al te zien aan het grote aantal standaard symbolen dat gebruikt is bij het maken van de gokkast. Alle symbolen van de tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen, al zijn deze wel aan het thema aangepast. De rest van de symbolen bestaat uit onder andere een maan (het wild symbool), een schedel, een skelet dat een boek vasthoudt, een opgezet hoofd en een grote spin. Symbolen die niet bijzonder spannend zijn, maar die wel stuk voor stuk goed afgewerkt zijn, zodat zij bijdragen aan de beleving van het spel. Dat doet de muziek ook, net als de geluidseffecten, die het spel nog een stuk leuker maken om te spelen.

De free spins in Mythic Maiden

Mythic Maiden Gokkast Netent Free Spins

Wanneer je Mythic Maiden gaat spelen, dan moet je vooral hopen dat je in de free spins zal komen. Daar is namelijk veel te winnen, op verschillende manieren. Allereerst zijn er extra spins te verdienen door de rode cirkel nogmaals op de wielen te krijgen. De animatie rechts van de gokkast kan echter zorgen voor nog meer winsten hier. Er komt elke keer random iets in het rood te staan. Dat kunnen extra spins zijn, maar het kan ook een multiplier zijn die jouw winsten bijzonder hard kan doen groeien.

De minimale multiplier is 2, maar het wordt pas echt leuk wanneer je 10 maal de winst uitgekeerd krijgt bij een leuke combinatie op de wielen. Het maakt het spel net wat leuker om te spelen, want tijdens de free spins komt de spanning pas echt goed los. Je moet immers zowel de wielen in de gaten houden, als de animatie aan de rechterzijde van het scherm.

De software achter Mythic Maiden

Mythic Maiden is afkomstig van Net Entertainment en dat betekent dat er een aantal opties zijn die het spelen handiger kunnen maken. Naast de spinbutton vind je bijvoorbeeld de waarde van de munten die je aan kunt passen. Links van de spinbutton vind je het level, oftewel het inzetniveau. Op deze manier kun je de inzet verder aanpassen. Links van deze knop zitten de winlijnen. Het zijn er maximaal dertig, maar wanneer je met nog minder geld wilt spelen, kun je het aantal winlijnen omlaag bijstellen om zo langer te kunnen spelen, als je dat op die manier wilt.

Onder deze winlijnen vind je onder andere de knoppen om het geluid uit te zetten, of om de auto play aan te zetten. Die kun je automatisch af laten slaan wanneer je bij de free spins terechtkomt, aangezien je daar de maximale winst van 600.000 munten kunt pakken en daar wil je natuurlijk wel bewust bij zijn. Er is geen jackpot, maar de maximale winst en de spanning van Mythic Maiden zelf, die maken veel geld. Daarnaast is het een gokkast die volledig afgemaakt is, en dat maakt het spelen net even wat leuker.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Mythic Maiden

8.6

Graphics

7.9/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Leuke features

Nadelen

  • Grafisch wat achterhaald
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Danielle Hogenaalt on Mythic Maiden
Net een echt spel

Gokkasten die een leuke bonusgame of feature hebben vind ik veel leuker dan gokkasten waarbij je alleen maar gratis spins kan winnen. Zo komt er nog een beetje strategie bij!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger