Muse

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Muse

Muse is een gokkast van Net Entertainment en het thema van het spel is precies wat de naam al zegt. Hier ga je op zoek naar jouw muze, in een gokkast die gebaseerd is op het oude Griekenland. Er is veel werk gestoken in het ontwikkelen van de gokkast, die een speciale feature meegekregen heeft die volledig om het wild symbool draait. Daarnaast is de gokkast voorzien van free spins, een leuk uiterlijk en leuke geluiden om het spel interessanter te maken voor de spelers. De opzet van het spel is eenvoudig, maar dankzij de speciale feature wordt het ineens een stuk interessanter voor de meeste mensen die op zoek zijn naar een leuke, maar vooral aparte gokkast.

Muse Gokkast Netent Achtergrond

Hoe wordt Muse gespeeld?

Muse is een tamelijk eenvoudige gokkast wanneer het gaat om de opzet. Er zijn in totaal vijf verschillende wielen en drie rijen. Er wordt gretig gebruik gemaakt van de standaard gokkast symbolen, alle symbolen van de tien tot en met de aas zijn gebruikt om de gokkast op te vullen. De rest van de symbolen hebben te maken met Griekenland, of met muze. Zo zie je schildermateriaal, een druiventros, de schoen van Hermes, een ganzenveer en papier en natuurlijk een goed gevuld wijnglas en een harp. Zie je drie vrouwen op een munt, dan heb je het wild symbool gevonden, maar daar is wat meer mee aan de hand dan je op het eerst oog ziet.

Het wild symbool in Muse

Zoals je wellicht direct al gezien hebt, zijn er drie vrouwen op de munten afgebeeld. Elk van deze vrouwen heeft een eigen speciale functie. De eerste maakt de wild een expanderende wild. Het hele wiel wordt dan een wild symbool, met grote kans op extra winsten. De tweede zorgt ervoor dat de winsten verdubbeld worden die met de wild gemaakt worden. De laatste vrouw heeft de Sticky Wild functie. Zij blijft ook de spin erna op de wielen staan om je te helpen met het verkrijgen van grotere winsten. Heb je meerdere munten tegelijkertijd, dan is de kans groot dat je verschillende functies gecombineerd op de wielen krijgt. Dan kunnen de winsten nog leuker uitpakken voor je!

De free spins tijdens Muse

De functie van de wild zou al genoeg kunnen zijn om een gokkast vol te krijgen, maar NetEnt heeft besloten dat Muse ook gebruikmaakt van free spins. Daarvoor heb je driemaal of meer de sandaal van Hermes nodig. Deze brengt je naar de Olympus, waar de free spins gespeeld zullen worden. Driemaal de scatter geeft je 10 free spins, viermaal geeft er 20 en met vijfmaal de sandaal van Hermes kun je je klaarmaken voor maar liefst 30 free spins, waarin je ook nog eens meer free spins kunt winnen tijdens het spelen. Bijzonder interessant dus, zeker wanneer je ziet hoe hoog de maximale winst is bij deze gokkast.

De winlijnen en maximale winst in Muse

Er zijn 25 winlijnen in Muse en dat is niet aan te passen, zoals bij andere gokkast wel vaak mogelijk is. Dat scheelt het nemen van het risico, want je zal niet de eerste zijn die een grote winst misloopt door het omlaag bijstellen van de winlijnen. Er is geen jackpot in Muse, je zal het moeten doen met de maximale winst in het normale spel, maar die is ook behoorlijk. Je kunt hier namelijk 590.000 munten winnen wanneer je veel geluk hebt en alle animaties goed vallen. Heb je een hoge winst, dan komen de drie muzen je feliciteren. Daarmee is het een interessante, volledige en zeker ook spannende game van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Muse

8.6

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

8.1/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Hoge maximale winst
  • Leuke features

Nadelen

  • Winlijnen niet in te stellen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger