Motörhead

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Motörhead

De Motörhead gokkast begint direct lekker met een introductiefilmpje waarin Ace of Spades luid uit de speakers komt knallen. Net Entertainment heeft duidelijk aandacht besteed aan de gokkast wanneer het om de intro gaat, maar hoe zit het met de rest van de gokkast? Het zal direct opvallen dat deze gokkast een ander uiterlijk heeft dan de meeste gokkasten van NetEnt, en in deze gokkast kun je de muziek aanzetten wanneer je van Motörhead houdt, maar je kunt er ook voor kiezen om de muziek uit te laten staan wanneer het je vooral om de gokkast gaat. De Motörhead gokkast is voorzien van free spins en heeft ook een feature.

motorhead-gokkast

Hoe speel je Motörhead?

Voordat je begint met spinnen van de gokkast, kun je bij de Rock Modus rechtsonder in beeld kiezen of je met of zonder muziek wilt gaan spelen. Vervolgens kun je onder in beeld de inzet kiezen en beginnen met spinnen. Het zal je al snel opvallen dat de gokkast een andere opzet heeft dan gebruikelijk. De eerste twee wielen hebben drie rijen, het derde en vierde wiel hebben vier rijen en het vijfde wiel heeft vijf rijen. De symbolen op de wielen vallen tegen. Er komt nauwelijks Motörhead op de wielen voor, het zijn vooral standaardsymbolen die gebruikt zijn om de wielen te vullen, samen met de duivel die de feature vervult in de gokkast. Dat deze regelmatig in vlammen langskomt tijdens het spelen, is wel weer leuk gedaan door de ontwikkelaar.

De free spins in Motörhead

Motorhead NetEnt Free Spins Feature

Motörhead is voorzien van free spins. Hiervoor heb je minstens driemaal de scatter op de wielen nodig. Wanneer je er 3, 4 of v5 hebt, krijg je tien free spins die je direct kunt spelen. Er verandert echter nauwelijks iets aan de gokkast. De feature blijft actief en kan nu ook de functie van de wild vervullen en dat is eigenlijk alles. Je kunt in ieder geval tien keer gratis de wielen in beweging zetten waardoor je kans hebt om wat extra saldo op je account bij elkaar te spelen. Heel veel meer is het helaas niet.

De feature in Motörhead

Motorhead NetEnt Bomber Feature

Er is een wild symbool, maar er is ook een Bomber symbool. Wanneer deze inslaat, zijn er meerdere wielen die de functie van de Bomber over zullen nemen. Het gevolg is dat al deze symbolen veranderen in één symbool, wat leuke winsten op kan leveren. Dat klinkt saai, en dat is het ook, maar wanneer je een beetje geluk hebt, gaat de gokkast helemaal op wild. De alarmen beginnen te loeien en schijnwerpers bewegen over het podium. Bombers worden op de wielen geplaatst op een random manier en zullen zorgen voor enorme winsten. Deze feature is zonder enige twijfel het hoogtepunt in de gokkast, die verder te weinig te bieden heeft.

Jackpot en winlijnen

Dankzij de aparte opzet van de gokkast, zijn de 76 winlijnen bijzonder slecht te herkennen en dat maakt het spelen wat lastig. Een jackpot is er overigens niet, Net Entertainment heeft ervoor gekozen om deze gokkast rond Motörhead uit te brengen zonder een jackpot. Het is bijna jammer te noemen dat deze gokkast in de rij komt te staan met de gokkasten van Guns ’N Roses en Jimi Hendrix, want de Motörhead gokkast laat best veel te wensen over. De feature is leuk, maar kan er niet voor zorgen dat de free spins beter worden, of het overall resultaat van de gokkast hoger komt te liggen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Motörhead

7.9

Graphics

7.5/10

Kenmerken

7.2/10

Speelbaarheid

8.5/10

Mobiel

8.5/10

Voordelen

  • Gemakkelijk te spelen
  • Sterke feature

Nadelen

  • Bijzonder saai
  • Te weinig features
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jack on Motörhead

Wat een saaie gokkast zeg. 50 keer gespind met 1 euro inzet en nog geen perpernooit winst gezien!

Advertisment ad adsense adlogger