Magic Portals

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Magic Portals

Magic Portals is één van de bekendere gokkasten van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment. Dat heeft te maken met het thema, maar ook met de speciale feature die in deze gokkast ingevoegd is om het spel nog leuker te maken. Het is een gokkast die draait rond het fantasiethema, dat bijzonder strak uitgewerkt is. Tijdens het spelen moet je veel in de gaten houden, maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon te wachten tot de gokkast je vertelt of je een winst gemaakt hebt. Daarvoor hoef je alleen maar op de geluiden te letten. Met een maximale winst onder de 100.000 munten weet je zeker dat je hier meerdere malen kleinere winsten zal kunnen halen.

Hoe werkt Magic Portals?

Magic Portals is een gokkast die eenvoudig is qua opzet, zo lijkt het op het eerste oog. De schijn bedriegt hier echter, maar meer daarover later in deze review. De gokkast heeft vijf wielen en drie rijen en heeft met 25 winlijnen een eenvoudige opzet. Er is geen gebruik gemaakt van standaard symbolen, maar de vele verschillende kleuren bollen zijn een leuke oplossing om de gokkast toch overzichtelijk te houden voor de spelers die willen spelen voor de ontspanning. Naast deze symbolen vind je een vurige dame, een wolf, een uil, een draak, een tovenaar en nog meer symbolen die aan fantasy doen denken. De muziek en geluidseffecten zijn opzwepend op de munten dat je dat graag zou willen, tijdens de winsten en de speciale feature.

De speciale feature in Magic Portals

Magic Portals Gokkast NetEnt Wild

Magic Portals draait voornamelijk om een speciale feature. Het middelste symbool op het eerst en vijfde wiel zijn omlijnd. Dat heeft een reden. Wanneer op beide posities eenzelfde animatie komt, komt er een speciale feature. Doorgaans betekent dat extra wild symbolen op de wielen, die ervoor kunnen zorgen dat een waardeloze spin ineens veel geld waard wordt. Het is ook de manier om in de free spins terecht te komen. Daarvoor heb je het free spin symbool in beide vakjes nodig. Dit kan dus op elk moment gebeuren tijdens het spelen en dat maakt de gokkast nog vele malen interessanter, en vooral spannender.

De free spins tijdens Magic Portals

Magic Portals Gokkast NetEnt Free Spins

Tijdens de free spins in Magic Portals wordt het nog een stuk spannender. Hier is de speciale feature ook van kracht, maar met een veel grotere kans voor jou als speler. Alle symbolen op het vijfde wiel doen namelijk mee met de feature en dat kan zomaar eens zorgen voor enorme winsten. Is een van de symbolen op het vijfde wiel hetzelfde als het middelste symbool op het eerste wiel, dan worden ook hier al deze symbolen wild. Je kunt extra free spins winnen op dezelfde manier, maar de kans dat dit je lukt, is minstens tweemaal zo groot tijdens de free spins. De winsten die je hier kunt halen, zijn dan ook bijzonder groot en dat verklaart een heel groot gedeelte van de spanning tijdens het spelen van dit spel.

Jackpot en winlijnen in Magic Portals

Magic Portals heeft geen jackpot die gewonnen kan worden. Er zijn wel regelmatig kleine winsten, en met wat geluk pak je een paar keer een paar honderd munten tijdens een normale spin. De maximale winst ligt onder de 100.000 munten en dat is voor veel spelers niet genoeg om het spel interessant te maken. 64.000 munten kan tegenvallen, maar met de spanning van de twee velden tijdens het spelen, en de mooie symbolen van Net Entertainment, is het een gokkast die door veel spelers met regelmaat gespeeld wordt. Ben je op zoek naar een spannende en unieke gokkast, dan is Magic Portals zeker de moeite waard.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Magic Portals

9.3

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.9/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.1/10

Voordelen

  • Bijzondere feature
  • Aantrekkelijke gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Sam Weevering on Magic Portals
Leuk maar donker

Zeker een leuke gokkast. Wel jammer dat het een beetje donker is. Maar dat maakt het wel mysterieus...

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger