Lucky Angler

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Lucky Angler

Lucky Angler is een gokkast van Net Entertainment die zich helemaal onder het ijs afspeelt. Het verhaal achter de gokkast is gebaseerd op vissen en die kom je dan ook meer dan regelmatig tegen. Heb je geluk en ben je zelf een Lucky Angler, dan kom je de speciale feature van NetEnt nog veel vaker tegen tijdens het spelen. Deze speciale feature is er eentje waar je zeker blij van zal worden tijdens het spelen. Allereerst omdat deze erg leuk is opgezet, maar daarnaast ook omdat deze de kansen op winst aanzienlijk groter maakt. En dat maakt een gokkast al snel een stuk leuker.

Lucky Angle Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Lucky Angler?

Lucky Angler is een gokkast die eigenlijk nauwelijks uitleg nodig heeft. Het is een gokkast met vijf wielen en drie rijen, waarmee de opzet bijzonder eenvoudig gehouden is. Er wordt flink gebruik gemaakt van standaard symbolen die de gokkast opvullen, maar dat is geen probleem tijdens het spelen. De andere animaties zijn namelijk zo goed gemaakt dat deze de aandacht naar zich toetrekken. Je vindt meerdere vissen, een laars waar de oogjes uitsteken en een kreeft. Een goed gevuld meer onder het ijs dus, maar dat ijs kan nog een stukje leuker worden wanneer je de speciale feature tegenkomt tijdens het spelen.

De speciale wild bij Lucky Angler

 

Lucky Angler Gokkast NetEnt Wild

Net Entertainment staat bekend om de grapjes en features tijdens het spelen van de gokkasten van deze ontwikkelaar. In Lucky Angler is het niet anders. Wanneer je de gouden vis voorbij ziet komen, zie je dat er haakjes aan de staart zitten. Het is geen vis, het is een visje om vissen mee te vangen! Dit symbool is de wild en kan alle symbolen vervangen behalve de scatter. Komt het wild symbool op een win lijn te staan, dan heb je geluk. Het visje zal dan namelijk vastvriezen en blijven staan tijdens de volgende spin. Dat is niet alles: Het wild symbool blijft namelijk net zolang staan totdat je er geen winsten meer mee maakt. In de tussentijd kunnen er flink wat wild symbolen bij komen wanneer je een beetje geluk hebt, en dan vallen de winsten al snel hoog uit!

De free spins bij Lucky Angler

Lucky Angler Gokkast NetEnt Free Spins

Wanneer je tijdens Lucky Angler in de free spins terecht komt door minstens driemaal de scatter op de wielen te hebben, dan kom je in het maanlicht terecht. Allereerst krijg je direct een wild symbool centraal op het speelveld te staan. Deze wil jou graag helpen bij het maken van extra winsten. Krijg je geen winst met de wild, dan blijft dit symbool alsnog gewoon staan, zodat je de volgende keren wat meer kansen op winsten hebt tijdens de free spins. Krijg je er symbolen naast, dan heb je dus de kans dat alle free spins winst op gaan leveren, en blijven leveren, alleen al dankzij de positie van de wild symbolen. Niet heel verkeerd dus!

Jackpot en winlijnen bij Lucky Angler

Wanneer je graag een gokkast wilt spelen met een enorme progressieve jackpot, dan ben je bij Lucky Angler aan het verkeerde adres. Er is echter wel een enorme prijs te winnen wanneer alles meezit. De maximale winst bij deze gokkast is namelijk maar liefst 205.500 munten! De wijnlijnen zijn gemakkelijk te zien en te herkennen. Dit is namelijk één van de gokkasten van Net Entertainment met vijftien winlijnen en daarmee wordt het spel een stuk overzichtelijker. Zo kun je direct al inschatten of de wild symbolen op de wielen zullen blijven staan, of dat je moet wachten tot er een nieuw symbool binnen een winnende combinatie zal vallen bij een volgende spin!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lucky Angler

8.9

Graphics

8.7/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.0/10

Mobiel

8.8/10

Voordelen

  • Hoge maximale winst
  • Free spins

Nadelen

  • Redelijk standaard gokkast
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Jonathan van Zwerik on Lucky Angler
Gratis spins

Bij deze gokkast blijf ik maar doorgaan tijdens de gratis spins. Het lijkt haast alsof ik een magneet ben voor gratis spins!

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger