Lost Island

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Lost Island

Lost Island is één van de minder bekende gokkasten van Net Entertainment. Het is een gokkast met een verhaal erachter dat niet zo goed uit de verf komt tijdens het spelen, iets wat je wellicht niet van de Zweedse ontwikkelaar gewend bent. Het gaat hier om een vergeten geraakt eiland waar nog veel schatten voor het oprapen liggen. De gokkast maakt gebruik van nieuwe features die het spel interessant zouden moeten maken. Er is geen bonusgame in Lost Island, maar er wordt wel gebruik gemaakt van een free spin modus waarbij de winsten harder op kunnen lopen dan tijdens de normale game. Dat heeft weer te maken met een andere toevoeging van NetEnt.

Loat Island Gokkast Netent Achtergrond

Hoe wordt Lost Island gespeeld?

Lost Island heeft weinig verrassingen voor de speler klaarliggen. Er zijn vijf wielen en drie rijen en met 20 winlijnen is het een redelijk standaard gokkast. De symbolen spreken ook niet in het voordeel van de ontwikkelaar. Tien tot en met aas is in de gokkast verwerkt om de animaties aan te vullen, die technisch gezien ook redelijk eenvoudig gehouden zijn. De muziek en geluidseffecten zijn ook niet echt bijzonder, maar toch is het een gokkast waar je zeker eens naar zou moeten kijken. Dat heeft alles te maken met de dingen die wel in de gokkast verwerkt zijn!

De extra feature in Lost Island

Lost Island Gokkast Netent Wild

Wanneer je Lost Island opent, zie je direct dat er een meter rechtsboven in het beeld staat. Deze meter doet avalanches vermoeden, maar niets is minder waar. Het is een multiplier waar je geen winsten voor nodig hebt. Het enige dat je nodig hebt om de winsten via de multiplier te verhogen, is een wild symbool op de wielen. Het aantal wild symbolen bepaalt namelijk de multiplier die over de winsten betaald wordt. Omdat er gebruik gemaakt wordt van een meter bovenin beeld, loopt de spanning al snel op. Zeker tijdens de free spins in deze gokkast!

De free spins in Lost Island

Wanneer je driemaal of meer de scatter in beeld hebt, wordt het interessant. Je gaat dan naar de free spin modus, waarin een wild symbool midden op het speelveld geplaatst wordt. De multiplier loopt ook hier gewoon mee, dus alle winsten worden al snel verdubbeld. Daarnaast lijkt het erop dat er tijdens de free spins meer wild symbolen in het spel zijn. Daardoor lopen de winsten harder op, maar is het ook veel makkelijker om winnende combinaties op de wielen te krijgen. Het gevolg is dat je hier zomaar eens echt grote prijzen binnen kunt slepen. De megawinst van 500.000 munten haal je een stuk makkelijker tijdens de free spins, omdat je direct al met een wild symbool begint en dat maakt het spel erg spannend.

De jackpot en winlijnen in Lost Island

Lost Island Gokkast Netent Win

Lost Island heeft geen progressieve jackpot die in beeld oploopt, maar aangezien er een multiplier mogelijk is van vijfmaal de winsten, met een maximale winst van 500.000 munten, is er wel een recordwinst te halen in deze gokkast. Dat maakt het spelen een stuk spannender, zeker omdat er geregeld winsten vallen door de wil symbolen en de multiplier die gestaag op blijft lopen tijdens het spelen. De gokkast heeft in totaal 20 winlijnen en dat is redelijk standaard, maar deze gokkast had er ook niet meer moeten hebben. Er gebeurt zoveel tijdens het spelen van Lost Island dat het goed opgelost is met de standaard symbolen en de 20 winlijnen. Het spelen van gokkasten op het internet moet immers wel ontspannend blijven, en niet lijken op een ingewikkelde klus. Dat heeft NetEnt met deze gokkast prima vorm weten te geven.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lost Island

8.4

Graphics

8.1/10

Kenmerken

7.5/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

8.9/10

Nadelen

  • Grafisch niet perfect
  • Redelijk standaard gokkast
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Natascha de Linden on Lost Island
Mooie gokkast

Ik hou van spellen die er een beetje mooi uitzien. Het oog wil ook wat. Ik vind dat het graphisch ontwerp best goed is.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger