Lights

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Lights

Lights is een gokkast waarbij de ontwikkelaar Net Entertainment opnieuw gekozen heeft voor een volledig nieuwe feature binnen de gokkast. Het is een betoverende gokkast. Het thema is bijzonder rustig gehouden, de muziek is een muziekje om bij weg te dromen en de meeste spelers waarderen dit ten zeerste. Online gokken is immers vaak een manier om te ontspannen. Lights heeft geen bonusgame, maar is wel voorzien van free spins waarbij de extra feature een grotere rol gaat spelen. Nog meer kansen op winsten, en een leuke afwisseling van het thema!

Hoe werkt de Lights gokkast?

Lights is een gokkast waarbij veel gebruik gemaakt is van standaard gokkast symbolen. Bij deze gokkast is dat echter een groot voordeel. Het thema is Aziatisch en heeft alles te maken met zen, en de rustgevende symbolen dragen daar zonder enige twijfel aan bij. Verder wordt er vooral gespeeld met lantaarns. Naast al deze symbolen vind je ook een yin yang symbool. Dit symbool zorgt ervoor dat je bij de free spins kunt komen, maar dan moet je er wel drie hebben. De gokkast heeft verder vijf wielen en drie rijen en is daarmee zeer overzichtelijk gehouden. De negen winlijnen zijn ook makkelijk te herkennen en de muziek speelt op de achtergrond rustig met het spel mee. De geluidseffecten zijn relatief rustig en passen goed bij de gokkast.

De extra feature in Lights

Lights Gokkast Netent Wild

Lights maakt gebruik van een extra feature, zoals al gezegd werd eerder in deze review. Normale gokkasten hebben wild symbolen op de wielen staan. Wanneer de wielen op het juiste moment stoppen, vervangen de wild symbolen de andere symbolen om zo de winnende combinaties af te maken op de winlijnen. Bij Lights gaat dit helemaal anders. De wild symbolen worden op de wielen gezet door de vuurvliegjes die over het scherm heen vliegen. Daar heeft de gokkast ook voornamelijk de naam aan te danken. De symbolen worden random geplaatst en kunnen alle andere symbolen vervangen, behalve het scatter symbool dat de free spins inluidt. Tijdens de free spin modus verandert de extra feature van Lights in jouw voordeel.

De free spins tijdens Lights

Lights Gokkast NetEnt Free Spins

Wanneer je tijdens het spelen driemaal het yin yang symbool op de winlijnen krijgt, dan is het bingo. Je krijgt dan 10 free spins waarbij de kansen op winst een stuk groter zijn. Dat komt voornamelijk door de extra feature. Waar je in het normale spel tussen de twee en drie wild symbolen op de wielen krijgt, zijn dat er tijdens de free spins een stuk meer. Daardoor is de kans op winsten een stuk groter tijdens elke spin, en zo vallen de winsten per spin gemiddeld een stuk hoger uit tijdens de free spins. Reden temeer om goed op de yin yang symbolen te letten tijdens het spelen van deze gokkast.

De winlijnen en de jackpot in Lights

Ben je op zoek naar een gokkast met een enorme jackpot, dan ben je bij Lights aan het verkeerde adres. Het is een gokkast zonder een jackpot en met een maximale winst van 90.000 munten is er ook niet over een recordwinst te schrijven. Maar zoek je een gokkast die regelmatig winsten uitspuugt, dan moet je hier zeker eens gaan kijken. Er zijn negen winlijnen en dat lijkt bijzonder weinig, maar besef je goed dat het ook een voordeel is. De inzet wordt per win lijn berekend en hoe minder winlijnen er zijn, hoe langer je kunt blijven spelen. Uiteraard is er een auto play functie binnen deze gokkast, de standaard opties van Net Entertainment zijn allemaal in de gokkast verwerkt, zodat je precies weet wat je te wachten staat tijdens het spelen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Lights

9.2

Graphics

9.1/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.5/10

Voordelen

  • Grafisch mooie gokkast
  • Rustige gokkast om te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Tatiana Bosch on Lights
Lekker

Geen gedoe. Gewoon een mooie gokkast

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger