Koi Princess

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Koi Princess

Geïnspireerd door Japanse strips heeft de nieuwe slot een Oriëntaalse thema. De Koi Princess anime karakter staat naast de winlijnen om jou in een Japanse manga stem aan te moedigen. De Koi Princess gokkast van NetEnt biedt niet alleen een rustgevende Japanse atmosfeer, maar ook enorm veel features om grote prijzen te winnen.

Hoe Speel je Koi Princess NetEnt Gokkast

Features

Een paar van deze features zijn de 5-hit random feature, de random wild feature, en de bonus activering random feature. Bij de 5-Hit Random Feature krijg je een gratis draai met een gegarandeerde 5 hit win door een willekeurig gekozen symbool en winlijn van Koi Princess. De Random Wild Feature geeft jou 1 spin waarin er tussen winlijnen vier en negen overlappende wilds geplaatst worden. In de Bonus Activering Random Feature ontvang je een gratis spin waarin drie bonus features worden aangetoond, waarvan er maar een geactiveerd kan worden.

Daarnaast heeft Koi Princess ook een aantal features die jou enorme wins aanbiedt: de sure win gratis spins feature, de wild rollen gratis spins feature, de geld win feature, en de bonus wiel feature. Bij de Sure Win Gratis Spins Feature ontvang je maar liefst 10 gratis spins! De winnende punten voor elke gratis spin zal ten minste hetzelfde zijn als het grootste bedrag die jij in deze feature hebt gewonnen. Tijdens de eerste vijf sure win gratis spins wordt 1 overlappende Wild willekeurig toegevoegd aan ofwel winlijnen een, twee of drie om jou te helpen met meer te winnen. Na de vijfde gratis spin wordt er een extra wild willekeurig op winlijnen drie, vier of vijf geplaatst. Hier kunnen de willekeurige Wilds positie veranderen voor elke gratis spin. Zo zorgt Koi Princess voor meer afwisseling, en zo dus ook voor meer kansen op een win!

Koi Princess NetEnt Gokkast Sure Win

Bonus Features

Met de Wild Reels Gratis Spins Feature kun je weer tien gratis spins ontvangen met een tot vijf willekeurige rollen bedekt met overlappende Wild symbolen. Het doel van deze ronde is om vijf Wild rollen te krijgen, wat een enorme win garandeert! De Coin Win Feature geeft je een geldprijs die vast staat aan een multiplier, die willekeurig is. Zo kun je tussen 15 tot 30 keer jouw inzet winnen. Dit kan zodanig een zeer lucratieve bonusronde zijn!

Om het beste tot het laatste over te houden; de Bonus Wiel Feature. Hier wordt het pas echt interessant en kun je een aantal enorme geldprijzen winnen! Deze feature kan leiden tot de twee gratis spins spellen (de Sure Win Gratis Spins en Wild Reels Gratis Spins features). Deze beschikt over een Bonus Wiel, met drie rijen en met twaalf locaties in elke rij. Jij mag de dobbelstenen rollen. Afhankelijk van wat daaruit komt verzamel jij de prijzen aangeboden op elke locatie. Als het je lukt om bij deze ronde te komen, dan is het minimum dat je kunt winnen 25 keer jouw inzet, waarbij de maximale winst maar liefst 1000 keer jouw inzet kan zijn!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Koi Princess

9.1

Graphics

8.5/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

9.1/10

Bonussen

9.5/10

Mobiel

9.2/10

Voordelen

  • Zeer fraaie gokkast
  • Leuk om te spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Timo Balken on Koi Princess
Eindelijk!

Eindelijk eens een goede gokkast met deze thema!

Advertisment ad adsense adlogger