King of Slots

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

King of Slots

King of Slots is een zeer bijzonder gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Het is een gokkast die bijzonder eenvoudig gehouden is, maar tegelijkertijd zitten er meerdere mogelijkheden en features in de gokkast verwerkt die King of Slots een stuk leuker maken tijdens het spelen van de gokkast. Dit is een gokautomaat die je eens opent, die je eens bekijkt, en die je alleen maar blijft spelen wanneer je eens een spin gedaan hebt op de bijzonder uitvoering van Net Entertainment. En met een maximale winst van 750.000 munten, free spins en een leuke feature is het logisch dat deze gokkast een groot succes geworden is in het online casino.

King of Slots Welkomst

Hoe speel je King of Slots?

King of Slots Scatter

De opzet van de gokkast is bijzonder standaard gehouden. Er zijn vijf wielen en drie rijen, waarmee je eigenlijk geen verrassingen zou verwachten. Maar Net Entertainment blijft een verrassing op zich. Op de wielen vind je veel standaard symbolen. De tien tot en met de aas zijn als opvulling gebruikt, maar de overige animaties kun je ook nog herkennen uit de fruitkasten van weleer. Toch zijn deze animaties leuk aangepast naar het nieuwere jasje, zonder echt flitsend te worden.

De functies en features doen hier namelijk het werk tijdens het spelen. Tijdens een spin blijven de winsten op de wielen staan. De overige animaties worden opnieuw gespind, tot het moment komt dat er geen winst meer op de wielen bij komt. Pas dan worden de winsten opgeteld en bijgeschreven op je saldo. Dit kan lang doorgaan, want er zijn ook wild symbolen in het spel die je graag helpen aan nog hogere winsten. Let vooral ook op de scatter. Deze symbolen blijven ook staan en kunnen er voor zorgen dat je in de free spins terechtkomt!

De free spins in Kingof Slots

King of Slots Free Spins
King of Slots is voorzien van free spins. Daarvoor moet je de scatter vaak op de wielen krijgen. Gelukkig blijven deze ook staan als winst wanneer je er meer dan drie hebt. Op die manier is de kans op veel free spins een stuk groter. Bij vijfmaal de scatter krijg je 10 free spins. Bij zes krijg je er 15, bij zeven 20, bij acht krijg je 25 free spins en bij meer dan negen maal de scatter mag je 30 free spins gaan spelen. Alle winsten worden verdrievoudigd, waardoor de maximale winst uiteraard te winnen is tijdens het spelen van de free spins.

De feature met de Sticky Wins blijft uiteraard gewoon doorlopen tijdens de free spins, waardoor ook deze modus bijzonder interessant zal blijken tijdens het spelen van de gokkast. Het lijkt lastig om zo vaak de scatter op de wielen te krijgen, maar je zal merken dat met elke re-spin het aantal toe kan nemen, en dan blijkt het ineens helemaal niet meer zo heel lastig om de teller vol te krijgen!

De jackpot in King of Slots

King of Slots heeft geen jackpot nodig en de ontwikkelaar Net Entertainment heeft ook besloten om de gokkast gewoon te laten zoals die is. Het is ook meer dan genoeg. De 25 winlijnen maken de gokkast bijzonder aantrekkelijk, en deze winlijnen zijn niet aan te passen. Onder in beeld kun je de inzet wel aanpassen door de muntwaarde aan te passen of de hoeveelheid munten die je in wilt zetten per spin. Onder in beeld vind je uiteraard ook de autospin, welke ideaal is voor een gokkast als deze. Het is namelijk de perfecte gokkast om aan te zetten en te laten draaien, terwijl jij vanaf je stoel de gokkast in de gaten houdt. Weet je niet zeker of dit een gokkast voor jou is, dan kun je altijd King of Slots van NetEnt gratis spelen om daarna te kijken of je de gokkast wel of niet leuk vindt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

King of Slots

8.8

Graphics

8.5/10

Kenmerken

8.5/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Geen jackpot
  • Lijkt erg standaard op eerste blik
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger