Jungle Spirit: Call of the Wild

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Jungle Spirit: Call of the Wild

Jungle Spirit: Call of the Wild is een gokkast van de Zweedse ontwikkelaar Net Entertainment die weer veel werk gestoken heeft in het maken van een spectaculair spel voor het casino. Pas op wanneer je het spel laadt terwijl het geluid aanstaat (eenmalige waarschuwing!). De gokkast heeft verschillende features die het extra interessant kunnen maken om hier eens naar te kijken. Dankzij de 1024 manieren om te winnen is het vooral een gokkast die gemakkelijk te spelen is. Dat is goed om te weten, want op die manier kun je extra genieten van de animaties en de geluiden die in de gokkast gemaakt zijn door de ontwikkelaar.

Jungle Spirit Welkomst

Hoe speel je Jungle Spirit: Call of the Wild?

Jungle Spirit: Call of the Wild is een gokkast met een eenvoudige opzet. Er zijn vijf wielen en drie rijen en daarmee lijkt het een standaardproductie van de ontwikkelaar. Wie echter de tijd neemt om naar de animaties te kijken, die ziet direct dat hier meer gaande is. De ontwikkelaar heeft gekozen voor standaard animaties die aan het thema aangepast zijn, maar het zijn vooral de overige animaties die hier de show stelen. Het zijn deze animaties en de geluiden die de gokkast echt een topper maken.

Onder in de gokkast kun je de inzet aanpassen. De gokkast is uitermate goed geschikt voor mobiele spelers en is uiteraard ook gewoon op de computer of laptop te spelen. De gokkast is overigens uniek om een aantal redenen. Een van de redenen is dat er geen wild symbool op de gokkast aanwezig is.

De feature in Jungle Spirit: Call of the Wild

Jungle Spirit Expanding Wild

Jungle Spirit: Call of the Wild heeft een leuke feature die de gokkast bijzonder en interessant maakt. Wanneer een animatie omringd is door vlinders en onderdeel uitmaakt van een winnende combinatie, dan expandeert het symbool over het wiel waardoor de winsten nog een stuk groter worden. Wanneer je veel geluk hebt, wordt heel de gokkast omringd door vlinder, dan weet je zeker dat je grote winsten op de wielen kunt verwachten.

Jungle Spirit Slang

De free spins in Jungle Spirit: Call of the Wild

Jungle Spirit: Call of the Wild is voorzien van free spins. Daarvoor moet je eerst de bloem driemaal of vaker op de wielen krijgen. Je komt vervolgens bij de beelden waar getallen op staan. Hier is het goed om te weten dat je zelf de kans op winsten bepaalt. Hoe hoger het getal is, hoe kleiner de kans op winst is per spin. Hoe lager het getal, hoe hoger de winsten gemiddeld per spin uit zullen vallen. Dat betekent dat je hier echt moet gokken op het dier dat je wilt gebruiken op de wielen.

Jungle Spirit Gratis Spins

Tijdens de free spins is het niet mogelijk om de free spins nog eens vrij te spelen. Dat betekent dat je het te doen hebt met de spins die je gekozen hebt. Wat jammer is aan de free spins, is dat er ineens vrij weinig kleur op de wielen is wanneer je bijvoorbeeld alleen de krokodil langs ziet komen.

De jackpot en winlijnen in Jungle Spirit: Call of the Wild

Jungle Spirit: Call of the Wild heeft geen jackpot, maar dat wil niet zeggen dat de winsten niet ontzettend hoog uit kunnen vallen tijdens het spelen. De gokkast maakt gebruik van 20 winlijnen die prima bij de gokkast passen. Het gebrek aan het wild symbool valt niet op door de feature die een grote functie in de gokkast heeft, net als de free spins die veel geld op kunnen leveren wanneer je de gok goed maakt.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Jungle Spirit: Call of the Wild

8.7

Graphics

9.0/10

Kenmerken

8.6/10

Speelbaarheid

8.8/10

Mobiel

8.2/10

Voordelen

  • Sterke gokkast
  • Feature is uniek

Nadelen

  • Introductiefilmpje met geluid aan is geen aanrader
  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger