Joker Pro

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Joker Pro

Joker Pro is een gokkast van ontwikkelaar Net Entertainment die inmiddels niet meer exclusief is voor een paar casino’s, maar overal speelbaar is. Deze gokkast met vijf wielen, drie rijen en een wild symbool heeft namelijk best een aantal leuke verassingen in petto! Zeker de moeite waard fenomenale winsten mee naar huis nemen.

Joker Pro Welkomst

Hoe speel je Joker Pro?

De gokkasten van Net Entertainment zijn altijd eenvoudig in te stellen, je bepaalt de inzet, het niveau en daarmee je totale inzet. Wil je het spel op autoplay spelen? Deze knop vind je in het midden direct links naast de spin knop. De maximale inzet vind je rechts van de spin knop met daar rechts naast het aantal munten dat je in kunt zetten. De gokkast is duidelijk gemaakt voor spelers die via een mobiel apparaat spelen, dat is aan alles te merken, maar toch kan je deze gokkast ook prima spelen via een vaste computer.

Symbolen op Joker Pro

Het is een eenvoudige gokkast met vijf wielen, drie rijen en 10 winlijnen. De symbolen op de gokkast zijn net zo eenvoudig. Je vindt er onder andere de zeven, klaver vier, het bar symbool, maar ook een diamant en een hoefijzer. Het symbool dat je in de gaten moet houden is de joker. Wanneer je een joker op de wielen krijgt gaat de gokkast los. Het is aan te raden om deze gokkast niet met het geluid hard aan te spelen, want je zal je kapot schrikken wanneer je een joker op de gokkast krijgt. Zeker wanneer je het spel op de autoplay functie hebt staan. Want de Sticky Wilds – Respins? Wordt aangekondigd met een luide stem waarna de muziek ook zal veranderen.

De Sticky Wilds – Re-spins van Joker Pro

Joker Pro sticky wild respins

Zoals gezegd draait het bij deze gokkast allemaal om de joker. Deze kan je op wiel 2, 3 en 4 aantreffen op alle rijen. Mocht je er eentje op de wielen krijgen ga je naar de Sticky Wilds – Respins. Wiel 1 en 5 zullen wild worden, met op wiel 2, 3 en 4 in het midden plaats voor de Hot Spots. Tijdens de re-spin is het belangrijk dat je een extra wild symbool in deze vakjes krijg. Heb je er eentje? Dan krijg je nog een re-spin. Krijg je alle drie de vakken vol met een wild tijdens deze re-spins? Dan win je 1000x je inzet – dit kan oplopen tot 100.000 munten! Wanneer je echter geen wild op een van de hot spots krijgt, dan is de re-spin ronde meteen afgelopen en gaat het gewone spel verder.

Geen extra features voor Joker Pro

De gokkast heeft verder geen extra features, dus geen free spins, bonusgame of jackpot. Is dat jammer ja, had het bij de gokkast gepast? Nee. Dus al met al is Net Entertainment erin geslaagd om een bijzonder entertainende maar eenvoudige gokkast te creëren. Door de eenvoud is de gokkast wel weer erg interessant. En door de mogelijkheid op hoge winsten is de gokkast voor veel mensen weer erg interessant. Omdat de gokkast zo mobiel vriendelijk is, zal het een gokkast worden waar veel spelers nog veel plezier aan zal beleven. En wie weet wordt de gokkast op een later tijdstip nog wel vrijgegeven voor iedereen.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Joker Pro

9.2

Graphics

9.1/10

Kenmerken

9.2/10

Speelbaarheid

9.4/10

Mobiel

9.0/10

Voordelen

  • Verrassend leuke gokkast
  • Veel actie

Nadelen

  • Weinig features
  • Exclusief te spelen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews
Advertisment ad adsense adlogger