Jimi Hendrix

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix is een interessante gokkast van de ontwikkelaar Net Entertainment. Deze gokkast is niet alleen voorzien van de elementen van een goede gokkast, zoals de naam al een beetje verraadt, zit deze gokkast ook vol met muziek van de legendarische rockheld. Naast de muziek en de elementen die je in veel gokkasten tegenkomt, valt Jimi Hendrix vooral op vanwege de relatief eenvoudige animaties op de wielen. Laat je echter niet voor de gek houden. Net Entertainment heeft veel tijd en aandacht aan deze gokkast besteed, maar die tijd en aandacht zijn vooral in de speciale elementen gaan zitten.

Hoe speel je Jimi Hendrix?

Jimi Hendrix is een redelijk eenvoudige gokkast. Je krijgt de standaard vijf wielen en drie rijen, en de knoppen die je gewend bent onder in de gokkast. Je speelt hier met een inzetniveau en een muntwaarde, zoals gebruikelijk is bij Net Entertainment. De autospin is eenvoudig te vinden, net als de knop waarmee je direct de maximale inzet speelt. Speel je op een mobiele telefoon, dan zitten deze knoppen onder het menu verstopt. Deze vind je rechts in beeld tijdens het spinnen. De gokkast heeft geen standaard gokkast symbolen, alle animaties hebben te maken met Jimi Hendrix. Jimi Hendrix is zelf de wild. Deze kan alle symbolen vervangen op de scatter na.

Features in Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Red Guitar Respins

De rode gitaar is een belangrijk element in de gokkast. Wanneer je deze een aantal malen op de wielen krijgt, dan krijg je de Red Guitar re-spins. Deze zijn bijzonder interessant, want dit symbool levert veel geld op, en de overige symbolen worden nog eens gespind, om te kijken of je nog meer rode gitaren op de wielen kunt krijgen. Dit resulteert doorgaans altijd in een grote winst, waarbij Jimi Hendrix een solo weggeeft vanuit de wolken. Een interessant element dus! Een andere interessante feature is het moment waarop Jimi Hendrix met paarse achtergrond op het eerste wiel komt te staan. Hij begint te spelen en daardoor komen er random wild symbolen op de wielen te staan, die op hun beurt weer voor leuke winsten kunnen zorgen. Het wordt echter nog veel spannender tijdens de free spins in de Jimi Hendrix gokkast.

De free spins in Jimi Hendrix

Pick and Click Bonus

Wanneer je de scatter driemaal op de wielen gekregen hebt, krijg je een flink aantal luidsprekers te zien. Hier moet je kiezen en elke keuze maakt een van de balken onder in beeld vol (mobiele spelers hebben deze balk bovenin beeld tijdens het spelen). Je kunt hier Crosstown Traffic free spins winnen, waarbij een volledig wiel wild is bij de eerste spin, en daarna telkens twee wielen wild zijn, voor zes free spins. Je kunt ook 11 Purple Haze free spins winnen, waarbij random wild symbolen op de wielen komen tijdens het spinnen. Bij de Little Wing free spins krijg je extra wild symbolen op de wielen, die langzamer draaien zodat je deze constant kunt zien. Krijg je als eerste de ‘Coin Win’ vol, dan win je een cash prijs. Dit is misschien de minst spannende variant, maar ook dit kan zorgen voor hoge winsten.

free spins2free spins

De winlijnen en jackpot in Jimi Hendrix

De Jimi Hendrix gokkast heeft in totaal 20 winlijnen waarmee gespeeld wordt. Dit is een prima aantal voor een gokkast met deze opzet, en de vele extra elementen maken de gokkast interessant voor veel spelers. Er is echter geen jackpot, al is dit gemakkelijk tegen te spreken wanneer je de gemiddelde big win in de gokkast ziet tijdens het spelen. De rockheld zorgt er regelmatig voor dat er veel geld te winnen is tijdens het spelen van deze Jimi Hendrix gokkast!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Jimi Hendrix

9

Graphics

8.0/10

Kenmerken

9.0/10

Speelbaarheid

9.2/10

Mobiel

9.8/10

Voordelen

  • Sterke features
  • Leuke free spins
  • Veel muziek tijdens het spelen

Nadelen

  • Geen jackpot
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Martijn on Jimi Hendrix
wisselvallig

Ik keek erg uit naar deze gokkast en heb m gisteren direct gespeeld bij LeoVegas en van 50 euro 150 gemaakt. Vaak free spins features echt geweldig! Helaas kampte LeoVeogas met een storing en besloot ik bij Casino Heroes verder te spelen. In totaal 100 gestort en weinig free spins. Uiteindelijk ook maar 30 overgehouden. Ik ga het vandaag maar een bij Mr Green proberen.

Advertisment ad adsense adlogger