Jack Hammer 2

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 is de opvolger van de gokkast Jack Hammer en is uiteraard ook van de hand van de software provider Net Entertainment. In deze gokkast wordt het redden van de stad gevierd uit de vorige gokkast. NetEnt heeft besloten om dezelfde feature terug te laten komen als de feature die zo populair was in Jack Hammer, maar de Zweedse ontwikkelaar heeft er direct voor gezorgd dat deze gokkast nog meer populariteit zou kunnen krijgen. Dan heeft alles te maken met de winlijnen en de geluiden. Deze gokkast is wel drukker, en dat heeft weer alles te maken met de manier waarop de animaties gemaakt zijn voor de gokkast.

Jack Hammer 2 Gokkast Netent Achtergrond

Hoe speel je Jack Hammer 2?

Jack Hammer 2 werkt op precies dezelfde manier als zijn voorganger. Ook hier zijn vijf wielen gebruikt, en drie rijen. Er is niet gebruik gemaakt van standaard gokkast symbolen, deze slot is helemaal gevuld met getekende afbeeldingen die stuk voor stuk vermakelijk zijn. Wat wel direct opvalt, is dat de gokkast er een stuk drukker uitziet, omdat de animaties een stuk voller gemaakt zijn dan in de voorganger. Je komt hier onder andere een vis tegen die als scatter werkt, een ontploffing die de wild is, een lege gitaarhoes, een zangeres en natuurlijk Jack zelf. De geluiden achter de gokkast zijn bijzonder eenvoudig gehouden en je zou het spel alleen al kunnen spelen door de effecten achter de gokkast in de gaten te houden.

De Sticky Win in Jack Hammer 2

 

Jack Hammer 2 Gokkast Netent Sticky

Jack Hammer 2 maakt gebruik van dezelfde feature als de voorganger van de gokkast. Elke winst zorgt voor een re-spin, maar dit is niet de standaard manier die je wellicht kent. Elke re-spin die de winsten aanvult op de winlijnen, zorgt namelijk voor een nieuwe re-spin, net zolang totdat er geen winsten meer op de winlijnen bijkomen tijdens het spinnen. Dat kan zorgen voor een flinke winst tijdens het spelen, want het gebeurt regelmatig dat een speler alle vijftien plekken bezet heeft tijdens het spinnen, en dat levert doorgaans flink wat geld op.

Free spins in Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 Gokkast Netent Free Spins

Wanneeer je de maximale winst van 990.000 munten wilt kunnen halen, zal je de free spins moeten halen. Deze win je door meer dan vijfmaal de scatter op de wielen te krijgen. Omdat deze ook aan de Sticky Win meedoen, is de kans groot dat dit zal lukken. Met vijf scatter symbolen krijg je 10 free spins, met 6 scatter symbolen zijn dit er 13, met 7 stuks kom je op 16 free spins uit en met meer dan acht scatter symbolen kom je bij 20 free spins.

Tijdens de free spins worden de winsten verdubbeld en daarnaast kun je extra free spins winnen tijdens het spelen van de free spins. Dat is nog niet eens alles wat je te wachten staat. Om de maximale winst te kunnen behalen, krijg je de hulp van Net Entertainment. Er komen namelijk extra random wild symbolen bij die het een stuk makkelijker zullen maken om winsten te maken tijdens de free spins!

De winlijnen in Jack Hammer 2

Software ontwikkelaar Net Entertainment heeft één echt grote aanpassing gedaan in de opvolger van Jack Hammer. Er zijn veel meer winlijnen. In totaal speel je namelijk met maar liefst 99 winlijnen. Dat is aanzienlijk en het verklaart direct de enorme maximale winst die vlak onder één miljoen munten ligt. Daarmee is dit een bijzondere gokkast waarbij je bijna zou mogen spreken van een jackpot die boven de gokkast hangt. Hoewel het afhankelijk is van de muntwaarde, zal de waarde hiervan enorm kunnen zijn bij een gemiddelde inzet en dat maakt het spelen zeker de moeite waard!

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Jack Hammer 2

8.6

Graphics

8.1/10

Kenmerken

9.7/10

Speelbaarheid

8.4/10

Mobiel

8.1/10

Voordelen

  • Leuke feature
  • Spannende gokkast

Nadelen

  • Verschil met Jack Hammer is te klein
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger