Icy Wonders

Speel met echt geld Speel met gratis spins Speel Full Screen Meld een fout

Toon mij alle Netent gokkasten

Icy Wonders

Icy Wonders is één van de drie gokkasten van Net Entertainment uit de Wonders serie. Dat betekent dat Icy Wonders ook een progressieve jackpot heeft die verbonden is aan de andere gokkasten, Geisha Wonders en Tiki Wonders. De gokkast heeft redelijk standaard vijf wielen en drie rijen, er is een bonusgame die leuke winsten op kan leveren en daarnaast zijn er ook free spins te winnen in deze gokkast. Het meest interessant blijft natuurlijk de enorme jackpot die boven de gokkast hangt tijdens het spelen, maar het is niet de enige reden waarom spelers de weg weten te vinden naar deze gokkast. Wat is hier nog meer te vinden?

Hoe werkt de Icy Wonders gokkast?

Hoe speel je Icy Wonders Gokkast Netent

Icy Wonders staat helemaal in het teken van de kou. Je komt hier zowel ijsberen als pinguïns tegen, maar ook een husky, een walrus en een iglo. De rest van de gokkast is opgevuld met standaard gokkast symbolen, de boer tot en met de aas zijn in de gokkast verwerkt om het op t e vullen. Er is ook gedacht aan de achtergrond en de aankleding van de gokkast, waardoor het thema een stuk vollediger wordt dan bij andere gokkasten het geval kan zijn. Ook het geluid is aangepast aan het thema, waardoor de beleving tijdens het spelen nog beter is. Maar waar het echt om draait, zijn natuurlijk de bonusgame, de free spins en die enorme jackpot.

De bonusgame in Icy Wonders

Icy Wonders Gokkast Netent Bonusspel

Wellicht heeft Icy Wonders de meest vermakelijke bonusgame van alle gokkasten. De bonusgame is namelijk ingevuld door pinguïns die iets achter hun rug hebben. Het is een vis en elke vis heeft een andere waarde. Het probleem is echter dat een aantal van deze dieren de vis al opgegeten heeft. Jij mag de pinguïns aanwijzen die je kiest, en zij zullen de vis laten zien. Zolang je hele vissen ziet, verdien je munten, maar wanneer de vis al op is, stopt de bonusgame en kun je zien hoeveel je verdiend hebt. Nadat de bonusgame afgelopen is, stopt de game niet vanzelf. Daarvoor moet je op het pijltje rechtsonder in de hoek drukken, dan ga je weer terug naar de normale Icy Wonders gokkast.

De free spins in Icy Wonders

Icy Wonders is voorzien van free spins. Je kunt er 10, 20 of 30 krijgen bij respectievelijk 3, 4 of 5 keer de scatter op de wielen. Tijdens de free spins kun je meer spins verdienen door opnieuw driemaal of meer de scatter op de wielen te krijgen. Aangezien de winsten in de free spins verdubbeld worden, is dat goed nieuws. De winsten kunnen hier flink oplopen en aangezien je geen geld in hoeft te zetten, is dat mooi extra munten om de jackpot vrij te spelen in Icy Wonders.

Hoe win je de jackpot in Icy Wonders?

Icy Wonders Gokkast Netent Jackpot

De jackpot in Icy Wonders is verbonden aan de jackpot in Tiki Wonders en Geisha Wonders. Alle spelers die deze spellen spelen, leggen dus in feite direct bij aan de progressieve jackpot. Dit betekent dat de jackpot hard stijgt. Je kunt de jackpot winnen door sterren naast de animaties te krijgen. Heb je er vier, dan win je direct de kleinere jackpot, die meestal ook de moeite waard is. Heb je echter vijf sterren in beeld staan, dan is het een goed moment om een vakantie te boeken, want dan heb je zojuist de progressieve jackpot gewonnen. De sterren komen volledig random, maar vallen vaker bij spelers die spelen met een hogere inzet. De inzet kun je instellen links en rechts naast de spinbutton, en Icy Wonders is ook voorzien van een auto play functie om het makkelijker te maken.

Blijft op de hoogte van nieuwe gokkasten releases die je gratis bij ons kunt spelen

8475 personen gingen je voor!

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Wij zijn 100% tegen Spam!

Icy Wonders

8.9

Graphics

8.3/10

Kenmerken

8.9/10

Speelbaarheid

9.1/10

Mobiel

9.3/10

Voordelen

  • Vermakelijke bonusgame
  • Progressieve jackpot

Nadelen

  • Eenvoudige opzet
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Harold on Icy Wonders
Grappig

Lollig joh die penguins. Verder ook een no brainer

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger